Autografe scoase în premieră la licitaţie în Bucureşti: Metallica, Billy Idol, Brad Pitt sau Mr. Bean

  • Autografe celebre şi semnături rare ale unor personalităţi din industria muzicală şi cinematografică internaţională, în momente-cheie, au ajuns în premieră la Bucureşti şi sunt scoase la licitaţie.
  • Este vorba de autografe şi semnături ale Metallica, Billy Idol, Brad Pitt sau Mr. Bean.
383 afișări
Imaginea articolului Autografe scoase în premieră la licitaţie în Bucureşti: Metallica, Billy Idol, Brad Pitt sau Mr. Bean

Autografe scoase în premieră la licitaţie în Bucureşti: Metalica, Billy Idol, Brad Pitt sau Mr. Bean

Una dintre cele mai impresionante piese din colecţia de autografe este fotografia care îl ilustrează pe James Hetfield, solistul trupei Metallica. Piesa care poartă semnătura olografă a muzicianului are preţul de pornire de doar 200 de euro şi este însoţită de certificatul de autenticitate.

Tot pentru preţul de pornire de 200 de euro se va scoate la licitaţie şi fotografia semnată olograf de Anthony Kiedis, solistul formaţiei rock Red Hot Chilli Peppers.

Seria autografelor este continuată de artistul englez Billy Idol, care semnează fotografia însoţită de certificatul de autenticitate ce se va scoate pentru 100 de euro preţ de pornire la licitaţie.

Actorul Rowan Atkinson în rolul lui Mr. Bean sau Arnold Schwarzenegger în filmul „Terminator 2” semnează fotografii ce au preţuri de pornire de 200 de euro în Licitaţia de Cărţi, Manuscrise şi Autografe, organizată de Artmark.

Continuă seria autografelor de la Hollywood: Brad Pitt din pelicula „Ad Astra” şi Morgan Freeman din filmul „Închisoarea Îngerilor” – fotografiile semnate olograf de aceştia se vor putea cumpăra de la un preţ de pornire de doar 150 de euro fiecare.

De la acelaşi preţ de pornire va începe şi licitarea fotografiei semnată de Hugh Hefner, fondatorul Playboy, care este însoţită de certificatul de atenticitate.

Completează colecţia de autografe şi felicitările prezidenţiale de la Casa Albă, care poartă semnătura olografă a politicienilor.

Pentru preţul de 100 de euro este scoasă la licitaţie felicitarea trimisă de soţii George W. şi Laura Bush cu ocazia sărbătorilor de iarnă din 2004. Piesa este semnată olograf de soţii Bush.

O altă felicitare trimisă cu ocazia Anului Nou de către soţii Bill şi Hillary Clinton, în 1995, va putea fi cumpărată de la un preţ de pornire de 50 de euro.

Între cele aproximativ 200 de piese de colecţie, bibliofilii pot găsi şi o selecţie specială de manuscrise şi cărţi rare care poartă semnătura unor scriitori români şi universali celebri, precum Mircea Eliade, Emil Cioran, Constantin Noica, Liviu Rebreanu, Mihail Sadoveanu, dar şi Umberto Eco sau Waldorf Astor.

Colecţia de carte rară, manuscrise şi autografe semnate olograf poate fi vizitată la Palatul Cesianu-Racoviţă, până marţi, 15 februarie. Până atunci, pentru piesele de colecţie pot fi plasate oferte scrise online sau fizic la sediul Artmark.

Valoarea semnăturilor celebre este dată de numele figurilor iconice şi momentul surprins în fotografie, raritatea piesei, condiţia în care se află, dar şi certificatul de autenticitate.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici