Avocata lui Johnny Depp a fost promovată după procesul de defăimare împotriva lui Amber Heard

Firma de avocatură Brown Rudnick a promovat-o pe asociata Camille Vasquez la rangul de partener, la mai puţin de o săptămână după ce l-a ajutat pe actorul Johnny Depp să obţină un verdict al juriului de 15 milioane de dolari în procesul de defăimare împotriva fostei sale soţii Amber Heard, proces urmărit îndeaproape.

7468 afișări
Imaginea articolului Avocata lui Johnny Depp a fost promovată după procesul de defăimare împotriva lui Amber Heard

Avocata lui Johnny Depp a fost promovată

Vasquez a devenit imaginea publică a echipei de avocaţi a lui Depp pe parcursul celor şase săptămâni de proces televizat şi a fost lăudată pentru prestaţia sa. Echipa a fost condusă de Benjamin Chew, partener al Brown Rudnick, şi a inclus alţi nouă avocaţi. Dar Vasquez a apărut ca un jucător important, interogând-o pe Amber Heard, scrie Reuters.

Preşedintele Brown Rudnick, William Baldiga, a declarat marţi, într-o declaraţie, că firma promovează în mod normal partenerii atunci când se încheie anul fiscal.

"Dar prestaţia lui Camille în timpul procesului cu Johnny Depp a dovedit lumii că era pregătită să facă acum următorul pas", a spus el.

Vasquez nu a fost disponibilă imediat pentru comentarii, dar a spus într-o declaraţie că este "încântată" să aibă "votul deplin de încredere" al firmei.

Vasquez s-a alăturat firmei de avocatură Brown Rudnick în 2018, specializându-se în procese de defăimare pe partea reclamantului. Anterior, a fost asociată la Manatt, Phelps, & Phillips.

Depp, starul din "Piraţii din Caraibe", în vârstă de 58 de ani, a dat-o în judecată pe Heard pentru 50 de milioane de dolari şi a susţinut că aceasta l-a defăimat atunci când s-a autointitulat "o figură publică care reprezintă abuzul domestic" într-un articol de opinie dintr-un ziar.

Heard, în vârstă de 36 de ani, a intentat un proces în contrapartidă pentru 100 de milioane de dolari, spunând că Depp a defăimat-o atunci când avocatul său a numit acuzaţiile ei o "farsă".

Juriul i-a acordat lui Depp daune de 15 milioane de dolari din partea lui Heard.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici