Bali stă cu graniţele închise până în 2021

  • Bali nu-şi mai deschide graniţele pe 11 septembrie
  • În Indonezia sunt peste 150 de mii de cazuri de Covid-19 şi aproximativ 7.000 de decese
  • Peste şase milioane de turişti străini au vizitat Bali anul trecut
690 afișări

Voiai să te bucuri vara aceasta de o vacanţă în insula Bali, din Indonezia ? Află că graniţele către Bali nu se mai deschid pe 11 septembrie, Guvernul Indoneziei i-a pus eticheta „zonă roşie”.

Vestea proastă a primit-o şi Stefana Suciu, o fostă stewardesă care organizează, împreună cu soţul ei, expediţii în afara Europei. Cei doi au construit comunitatea online weare1travel , unde vin cu propuneri de vacanţe, iar doritorii îi pot însoţi în excursii inedite. Pe 15 septembrie, Ştefana trebuia să meargă în Bali alături de soţul ei şi încă 40 de persoane.

Din cauză că în Indonezia sunt peste 150 de mii de cazuri de COVID-19 şi aproximativ 7.000 de decese, cei doi au schimbat locaţia. Vor merge în Cuba, în perioada 2-11 septembrie, însoţiţi de aceleaşi grupuri care voiau să meargă şi în Bali. O astfel de expediţie costă între 2.000-3.000 de euro şi durează 10 zile.

Ştefana Suciu, organizatoare de expediţii: Conceptul nostru este despre a trăi anumite experienţe pe care vrem să le facem acolo împreună, nişte activităţi unice. Explorăm foarte mult cultura, istoria activităţilor unice pe care oamenii le fac acolo. Noi mergem doar în locurile în care eu am mai fost minim de trei, patru, cinci ori. Ideea este că într-o vacanţă de genul, oamenii nu-şi mai bat capul cu nimic. Vin direct cu noi şi pe parcurs lasă doar lucrurile să meargă de la sine, fiindcă ne ocupăm noi de distracţie, de toate lucrurile, de toate activităţile. Noi le-am spus, le dăm varianta de a pleca în altă vacanţă dar ei au spus că rămân cu noi şi aşteaptă să anunţăm o altă vacanţă, pentru a pleca împreună. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici