Blestemul serialului Glee. Naya Rivera - al treilea actor din show, care moare în mod tragic

  • Naya Rivera a dispărut în timp ce se plimba cu barca pe lacul Piru din California şi este presupusă moartă
  • Actriţa din serialul ”Glee” este căutată de miercurea trecută pe fundul lacului
  • Alţi doi actori din acelaşi serial au murit: Mark Salling s-a sinucis în 2018, iar Cory Monteith în 2013
2816 afișări
Imaginea articolului Blestemul serialului Glee. Naya Rivera -  al treilea actor din show, care moare în mod tragic

sursa foto: profimedia

Actriţa Naya Rivera, care a interpretat-o ​​pe Santana Lopez în serialul Glee, a dispărut miercuri în timp ce se plimba cu barca pe lacul Piru din California. Alături de ea se afla şi fiul de 4 ani. Deşi căutările continuă, autorităţile presupun că este moartă. ”E un accident oribil”, a declarat Eric Buschow, purtătorul de cuvânt al poliţiei din Ventura.
 
Băiatul ei a fost găsit dormind singur în barcă. El purta o vestă de salvare în mărime mare. Poşeta, portofelul actriţei, dar şi ceva de mâncare, au fost găsite în barcă, împreună cu Josey. El este acum cu membrii familiei.
 
Dispariţia actriţei de 33 de ani este cea mai recentă poveste întunecată din serialul creat de Ryan Murphy, Brad Falchuk şi Ian Brennan, şi difuzat din 2009 până în 2015 de Fox.
 
În timp ce jucau rolul personajelor pasionate de dans şi muzică, unii actori se luptau în viaţa reală cu consumul de alcool, droguri şi infracţiuni sexuale.
 
Un membru a echipei de filmare a spus pentru New York Post că serialul a fost umbrit de tragedii. „Nu ştiu dacă aş putea spune că a fost blestemat, însă nefericit pentru mai mulţi dintre ei.”
 
Actorul Mark Salling, care a jucat rolul lui Noah „Puck” Puckerman, s-a declarat vinovat de posesie de pornografie infantilă în 2017. Potrivit documentelor, el a descărcat în mod intenţionat mii de imagini cu minori în opt luni, în 2015. La o o lună după ce s-a declarat vinovat, Mark Salling în vârstă de 35 de ani, şi-a pus capăt zilelor.
 
În 2016, o femeie l-a acuzat pe actor că a forţat-o să facă sex cu el la un hotel, însă judecătorii au ales să nu-l acuze de viol pe motiv că femeia a raportat cazul mult prea târziu, trecuse 4 ani.
 
Într-o secvenţă a filmului profesorul Will Schuester (interpretat de Matthew Morrison) şi-a întrebat elevii unde cred că vor fi în anul 2030, iar Puck a răspuns: ”La închisoare, morţi sau ambele!”
 
În 2013, Cory Monteith, iubitul lui Lea Michele, atât pe ecrane, cât şi în viaţa reaşă, a murit la 31 de ani din cauza unei supradoze accidentale de droguri şi alcool. Înainte de moartea sa, actorul, care l-a jucat pe Finn Hudson, a recunoscut că era depedent.
 
Actorul a fost găsit fără sulfare într-o cameră de hotel, lângă corpul neînsufleţit, anchetatorii au găsit o lingură cu reziduri de droguri şi un ac hipodermic. Poliţiştii au clasificat incidentul drept moarte accidentală.
 
 
Autor: Tatiana Beleuţa 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici