Britney Spears a lansat prima piesă după o pauză de şase ani

Britney Spears a lansat prima sa piesă de când a fost eliberată din tutela care îi controla aproape toate aspectele vieţii. Hold Me Closer, un duet cu Sir Elton John, a ajuns vineri pe site-urile de streaming, marcând revenirea lui Spears în muzică după o pauză de şase ani, notează BBC.

277 afișări
Imaginea articolului Britney Spears a lansat prima piesă după o pauză de şase ani

Sir Elton John, Twitter

„Este al naibii de mişto că cânt cu unul dintre cei mai clasici bărbaţi ai timpului nostrum”, a declarat vedeta înainte de lansare. „Sunt un pic copleşită... este o mare chestie pentru mine!”, a adăugat ea.

„Sunt absolut încântat că am avut şansa de a lucra cu Britney Spears”, a declarat şi Sir Elton John.

În noiembrie anul trecut, Spears a fost eliberată din controversata tutelă care a controlat aproape toate aspectele vieţii sale timp de 13 ani.

Acest lucru a însemnat că vedeta a putut prelua din nou controlul asupra finanţelor, carierei şi vieţii personale şi nu va mai trebui să plătească o echipă de profesionişti şi avocaţi pentru a-i supraveghea afacerile.

Deşi fanii au cerut cu insistenţă ca ea să se întoarcă la muzică, vedeta a fost reticentă în a face acest pas.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici