Ce orientare politică are Kim Kardashian

  • La alegerile prezidenţiale din 2016, Kim Kardashian a susţinut-o pe democrata Hillary Clinton.
  • În 2020, după comentariile de pe Instagram, ea a oferit indicii că a votat cu Joe Biden.
  • Kim Kardashian declara anul trecut că susţine „drepturile” pe care le doresc democraţii, dar se consideră o conservatoare fiscală după standardele republicanilor.
  • După divorţul de Kanye West (care a devenit un conservator şi un republican fanatic), Kim Kardashian pare să susţină şi în acest an partidul albastru la alegerile intermediare
1365 afișări
Imaginea articolului Ce orientare politică are Kim Kardashian

Kim Kardashian, Instagram

De Halloween, vedeta s-a costumat în Mistique, un personaj mutant cu piele albastră din X-Men, având abilitatea de a se transforma în orice om.

Să fie oare un indiciu că susţine Partidul Democrat? După declaraţiile din ultima vreme, Kim Kardashian se descrie ca fiind liberală din perspectivă socială şi susţine drepturile homosexualilor, ale femeilor şi  ale minorităţilor, libertatea de a face avort, libertatea de a consuma droguri uşoare şi susţine combaterea schimbărilor climatice (în stilul ei). 

Ea se descrie însă şi ca un conservator din punct de vedere fiscal, fiind susţinătoare a scăderii taxelor. 

După divorţul de Kanye West (care a devenit un conservator şi un republican fanatic, acuzat chiar de antisemitism şi instigare la ură), Kim Kardashian pare să susţină şi în acest an partidul albastru la alegerile intermediare de anul acesta. 

 

În septembrie, Kim Kardashian a pozat în blugi şi jachetă denim pentru revista americană, Interview Magazine, în care a şi susţinut un interviu. 

Vedeta a declarat că are un scop- să termine facultatea de drept şi chiar a dezvăluit că studiază două ore pe zi cu profesorul ei.  Studiază procedura civilă şi procedura penală pentru a înţelege procesul Roe v Wade care a răsturnat societatea americană peste noapte în ce priveşte dreptul femeilor americane la avort. 

"Doar dacă văd cât de departe a progresat ţara noastră, ca apoi să o vedem regresând, este cu adevărat înfricoşător să crezi că căsătoria gay este în pericol. Dacă o instanţă poate decide ce face o femeie cu corpul ei, atunci ea pune, de asemenea, în pericol dreptul de a avea copii surogat". 

Kardashian a discutat şi despre problema drogurilor şi numărul uriaş de americani care sunt închişi în penitenciare din cauza consumului de droguri uşoare. 

"Trebuie să ajut cât mai mulţi oameni. Aceşti oameni sunt aruncaţi şi băgaţi degeaba în închisoare şi nimănui nu-i pasă. Este atât de sfâşietor".

Ea a mai vorbit şi despre schimbările climatice: "Cred în schimbările climatice şi cred că putem rezolva. Dar cred, de asemenea, în a fi realist şi cred că uneori sunt atât de multe de care să vă faceţi griji pe această planetă şi poate fi cu adevărat înfricoşător să vă trăiţi viaţa cu anxietate. Am prieteni foarte implicaţi în schimbările climatice şi îmi place să învăţ de la ei. Fac ce pot, dar tu trebuie să alegi ceea ce funcţionează cu adevărat pentru tine în viaţa ta".

 

Vanity Fair scria în 2021 că Kim Kardashian este liberală din punct de vedere social şi conservatoare din punct de vedere fiscal. În 2016, Kim Kardashian a votat cu candidatul democrat Hillary Clinton.

S-a întâlnit totuşi cu câştigătorul alegerilor prezidenţiale, excentricul miliardar republican Donald Trump, dar doar pentru a discuta cu el despre situaţia femeilor care ispăşesc sentinţe nedrepte în închisori. Preşedintele nu prea pare să fi dat curs solicitării. 

Ea a anunţat vizita pe Twitter miercuri dimineaţă, spunând că vizita nu va aduce doar „lumină acestor femei”, ci va deschide o discuţie pentru „mai multe schimbări de care sistemul nostru de justiţie are nevoie cu disperare!”

The Hill  citează afirmaţiile vedetei care spune că „Cred în drepturile pe care le doresc democraţii, dar cred în taxele pe care le doresc republicanii”, a spus ea la o emisiune  de reality TV. 

Buzzfeed scrie că vedeta a dat multe indicii ce ar confirma susţinerea ei pentru senatorul democrat Joe Biden în cursa pentru Casa Albă din 2020. 

Pe 5 noiembrie, sâmbătă, Kim Kardashian aniversează, alături de surorile sale, ziua de naştere a mamei sale, Kris Jenner. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici