Cei mai ciudaţi pantofi din lume! Designerii se întrec în creaţii unice pentru a fi originali

  • Moda este un stil de viaţă, o modalitate care permite designerului să creeze pantofi altfel şi pentru oamenii îndrăzneţi.
  • De la stiletto la pantofi în formă de peşte sau papuci cu model, creaţiile denotă abordarea fără inhibiţii a creativităţii designerilor.
  • În modă, ca şi în alte domenii, este de-ajuns ca o haină să fie purtată de o persoană celebră, de un anumit grup ca să creeze dispută în jurul ei şi devine imediat un trend.
3574 afișări
Imaginea articolului Cei mai ciudaţi pantofi din lume! Designerii se întrec în creaţii unice pentru a fi originali

Sursa foto: profimedia

Chiar dacă trendurile se schimbă constant, un lucru este cert în modă: regulile sunt făcute să fie încălcate. Moda este plină de surprize şi poate lua forme ciudate şi totuşi interesante pentru unii.

Designerii cunosc acest lucru cel mai bine şi au depăşit cu mult graniţele creativităţii astfel încât sunt dornici să iasă în evidenţă cu orice preţ. De la cunoscuţii pantofi stiletto la cele mai ciudate forme de pantofi: de la papuci cu model de peşte, la pantofi cu toc foarte înalt şi până la stiletto vegetali.

Creaţiile sunt parcă venite din altă lume şi sunt menite să atragă privirile celor celor din jur. Fiecare creaţie de pantofi ciudată costă între 800 şi 3.000 de euro.

Să fii la modă în zilele noastre, deja devine un clişeu. Să fii la moda este exact acelaşi lucru cu ideea de a fi cât mai original, o chestie ce ne învaţă să ne diferenţiem de restul lumii, te eliberează de anumite etichete morale şi sociale care ni se pun vrând nevrând, din start în viaţă.

Să fii la modă în secolul 21 înseamnă să fii liber în gândire , în exprimare, să nu îţi fie teamă să îţi  asculţi vocea interioară.

În era omului digitalizat să fii la modă înseamnă să pui preţ pe nişte lucruri care contează mai puţin, poate chiar să cheltui  mulţi bani doar pentru  a primii atenţie şi să fii observat.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici