Eşti fanul filmelor cu Shrek? Poţi dormi în casa lui pentru un weekend

  • Fanii lui Shrek pot petrece un weekend în căsuţa lui, recreată de Airbnb.
  • DoritorVor fi vafe, lumânări din ceară, un pat şi toaletă în fundul curţii ca-n film.ii trebuie să se înscrie din 13 octombrie într-un concurs.
260 afișări
Imaginea articolului Eşti fanul filmelor cu Shrek? Poţi dormi în casa lui pentru un weekend

Shrek, Facebook

Shrek a fost o franciză de filme care a fost populară între anii 2001 şi 2010. Căpcăunul verde, măgăruşul şi Fiona i-au fascinat pe spectatorii de toate vârstele cu aventurile lor în lumea poveştilor şi a magiei.

Fanii lui Shrek pot petrece un weekend de vis în casa faimosului căpcăun. Experienţă unică este pusă la bătaie de Airbnb, în Scoţia, unde vor fi întâmpinaţi de bine-cunoscutul măgar Donkey care a transmis deja că este încântat de experienţa de poveste ce urmează să aibă loc. Doritorii se vor putea înscrie pentru a câştiga şederea începând cu 13 octombrie.


De pe 27 până pe 29 octombrie, cel mult trei persoane pot petrece o vacanţă ca în desene animate la căsuţa cu două camere şi o baie din zona de munte a Scoţiei. Fanii lui Shrek pot să ducă un stil de viaţă asemănător cu cel al căpcăunului. Ei vor avea ocazia să experimenteze viaţa la lumina lumânărilor de ceară şi să spună poveşti în jurul focului, având la dispoziţie o grămadă de vafe proaspăt făcute.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici