Feli x NANE cântă împreună „Până-n zori”

Feli îşi uneşte creativitatea şi talentul cu artistul de hip-hop şi trap NANE şi lansează împreună piesa „Până-n zori”, o colaborare muzicală neaşteptată, cu ispiraţie din folclorul românesc.

96 afișări
Imaginea articolului Feli x NANE cântă împreună „Până-n zori”

Feli x NANE cântă împreună „Până-n zori”

Până-n zori este o piesă care ne-a căutat şi ne-a chemat. Şerban Cazan a produs piesa şi a scris împreună cu Thea Manolache, studentă în UK, refrenul. Dupa ce s-a conturat, Şerban a zis ca mi s-ar potrivi mie şi aşa a fost. Am scris continuarea poveştii în care l-am văzut pe NANE, aşa că i-am trimis să o asculte. I-a plăcut şi lui mult şi iată cum dragostea mea pentru folclor mă aduce iar în părti din Feli din Povestea cu folclor. Eu şi NANE suntem la prima colaborare. Cu siguranţă nu şi ultima.”, spune Feli povestea piesei

Co-producţie HaHaHa Production, Cat Music şi nopartyboys, „Până-n zori” are muzica scrisă de Felicia Donose (Feli), Stefan Cherescu (NANE), Serban Cazan, Thea Manolache, versurile de Felicia Donose (Feli), Stefan Cherescu (NANE), Thea Manolache, producţia semnată de Şerban Cazan şi mix masterul de Darius Drăgoi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici