George Clooney va regiza un remake în engleză al serialului francez de spionaj "The Bureau"

Starul hollywoodian George Clooney va regiza un remake în limba engleză al serialului francez de succes de spionaj "The Bureau".

138 afișări
Imaginea articolului George Clooney va regiza un remake în engleză al serialului francez de spionaj "The Bureau"

George Clooney, Facebook

Noua versiune a thriller-ului care l-a avut iniţial în rolul principal pe Mathieu Kassovitz se va numi "The Department" şi va începe producţia în acest an, a anunţat postul american Showtime.

Acesta l-a comparat cu "Homeland", un alt serial de spionaj de succes care a amestecat spionajul şi geopolitica.

"La fel cum <Homeland> a ridicat spionajul global la noi culmi, <The Department> va duce telespectatorii şi mai adânc într-o lume a intrigilor şi subterfugiilor, cu personaje complicate care se luptă cu proprii demoni", a declarat Chris McCarthy, şeful Showtime.

"The Bureau" a fost un mare succes internaţional pentru producătorul francez Canal+, vândut în peste 100 de ţări şi lăudat chiar şi de către agenţia de spionaj din Franţa în viaţa reală, DGSE, pentru realismul său.

Lansat în 2015 de Eric Rochant, cel de-al cincilea şi ultimul sezon a fost supervizat de regizorul premiat Jacques Audiard, cunoscut pentru filme precum "Un profet" şi "Fraţii Sisters".

Clooney a regizat anterior adaptarea în serie limitată a "Catch-22" în 2019. De asemenea, a regizat mai multe filme, printre care "The Monuments Men" (2014) şi "The Midnight Sky" (2020).

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici