Hainele neasortate sunt la modă. Cum se poate crea o ţinută reuşită

  • Hainele neasortate nu mai sunt un lucru rău, ci chiar la modă.
  • Hainele vechi, care nu au mai fost îmbrăcate demult, pot fi repurtate şi la modă.
  • Pentru a personaliza garderoba, se pot îmbina texturile şi culorile.
  • De asemenea, sunt importante piesele de rezistenţă, atât pantofi, cât şi haine.
1818 afișări
Imaginea articolului Hainele neasortate sunt la modă. Cum se poate crea o ţinută reuşită

Hainele neasortate sunt la modă. Cum se poate crea o ţinută reuşită

A trecut un an de când multe persoane nu au mai purtat hainele preferate, pe care le-a neglijat atâta vreme. Acum au ocazia să le readucă la viaţă, să se îmbrace după bunul plac, fără a mai ţine cont de estetică pentru că este la modă să fie îmbinate texturi şi ţesături diferite
 
Multe femei se confruntă cu o situaţie similară şi au acordat o atenţie deosebită dulapurilor lor. Cum totul este în continuă schimbare şi transformare, şi hainele din dulap pot deveni uşor ţinute fashion, care pot fi purtate cu stil oriunde, asortând imprimeurile cu dungile sau culorile monocrome din texturi fine cu ţesături tari.
 
Leandra Medine este fashion blogger din New York şi este cunoscută pentru abilităţile sale în ceea ce priveşte ţinuta şi consideră lipsa simţului estetic noua tendinţă în rândul femeilor care au o personalitate aparte.
 
„Iubesc să văd cum pantalonii capătă o altă formă şi lungime. Nu ţin cont de lungimea lor, dar sunt entuziasmată să îi scot în evidenţă. Dacă e să aleg pantalonii perfecţi mă ghidez după ce găsesc în magazin”, a spus Leandra Medine, fashion blogger.
 
În timpul carantinei, oamenii au cumpărat doar strictul necesar şi au preferat să cheltuie banii pe piese cu adevărat speciale.
 
Un styling nepotrivit reuşit trebuie făcut fără prea mult efort, pentru că tot ce contează este să ca persoana care poartă ţinuta să se simtă în largul ei şi sigură pe ea,
pentru că nimic nu este mai important decât să poarte ea haina, ci nu să lase haina să o poarte.
 
„Din momentul în care ai piese frumoase, de calitate pe care le poţi mixa foarte bine, tu rezonezi cu ceea ce porţi, cred că în asta constă un styling adevărat”, a declarat Mariana Stan, Country Coordinator Fashion Revolution.
 
 
 
 
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici