HBO Max se lansează pe 8 martie în România. Iată care va fi preţul noului serviciu

HBO Max, platforma de streaming premium a WarnerMedia, se lansează pe 8 martie 2022 în România şi va înlocui HBO GO.

3324 afișări
Imaginea articolului HBO Max se lansează pe 8 martie în România. Iată care va fi preţul noului serviciu

Sursa Foto -HBO Max.ro

HBO Max, platforma de streaming premium a WarnerMedia, se lansează pe 8 martie 2022 în România.

Acesta va înlocui HBO GO şi va include:
• o experienţă de streaming complet nouă, care aduce titlurile preferate ale fanilor de la Warner Bros , HBO, DC, Cartoon Network, Max Originals, precum şi de la alte studiouri, astfel, spectatorii vor viziona producţii cu Batman, Superman, Wonder Woman, Aquaman, Rick şi Morty, Fetiţele Powerpuff sau Tom şi Jerry;

• cele mai noi filme de la Warner Bros. vor fi disponibile pe HBO Max, fără niciun cost suplimentar, la doar 45 de zile după lansarea în cinematografe;

• un nou abonament anual, disponibil clienţilor, va oferi acces pentru 12 luni la preţul de 8 luni

HBO Max se va lansa în România cu o promoţie specială, oferind abonaţilor de retail HBO GO existenţi, precum şi celor noi, o reducere de 33% din preţul lunar pe toată durata abonamentului lor. 

Noul abonament lunar HBO Max va fi 4.99 euro/lună.

Pentru a sărbători lansarea HBO Max, utilizatorii care au un abonament creat direct pe site-ul HBO GO vor putea folosi automat noua platformă şi vor beneficia de un preţ redus de 3.30 euro/lună.

Şi noii clienţi care se vor abona direct pe HBO Max înainte de 31 martie vor primi un cadou - se vor putea abona la acelaşi preţ lunar, redus la 3.30 euro/lună, disponibil pe întreaga durată a abonamentului lor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici