În lacrimi, Will Smith şi-a cerut scuze după ce l-a lovit pe comediantul şi prezentatorul Chris Rock: "Dragostea te face să faci lucruri nebuneşti"

Will Smith a câştigat premiul pentru cel mai bun actor în rol principal la ediţia din acest an a premiilor Oscar. Totuşi, actorul a primit premiul în lacrimi. Victoria sa a venit la mai puţin de o oră după ce l-a lovit pe comediantul şi prezentatorul Chris Rock pentru că acesta a făcut o glumă despre soţia sa, Jada Pinkett-Smith.

13708 afișări
Imaginea articolului În lacrimi, Will Smith şi-a cerut scuze după ce l-a lovit pe comediantul şi prezentatorul Chris Rock: "Dragostea te face să faci lucruri nebuneşti"

În lacrimi, Will Smith şi-a cerut scuze după ce l-a lovit pe comediantul şi prezentatorul Chris Rock: "Dragostea te face să faci lucruri nebuneşti"

 

El şi-a cerut scuze Academiei de Arte şi Ştiinţe Cinematografice, precum şi colegilor săi nominalizaţi, spunând că "dragostea te face să faci lucruri nebuneşti".

VEZI AICI Premiile Oscar. Will Smith l-a lovit în faţă pe comediantul Chris Rock după ce acesta a făcut o glumă despre soţia sa / "Să nu mai aud numele soţiei mele din (înjurătură) gura ta"

Smith a spus că este un "apărător feroce" al familiei sale, la fel ca personajul său Richard Williams din "King Richard".

"Am fost chemat în viaţa mea să iubesc oamenii, să protejez oamenii, dar ştiu că pentru a face ceea ce facem noi trebuie să poţi suporta abuzuri, trebuie să poţi lăsa oamenii să vorbească nebunii despre tine, trebuie să accepţi oameni care nu te respectă şi trebuie să zâmbeşti şi să te prefaci că este în regulă", a spus el, părând să se refere la incidentul cu Chris Rock.

Smith şi-a ridicat premiul şi a încheiat discursul spunând: "Sper ca Academia să mă mai invite".

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici