Începe Electric Castle. Măsuri luate de organizatori

Mâine începe Electric Castle. Organizatorii Electric Castle au transmis un mesaj participanţilor, cu numere de telefon, informaţii şi detalii practice.

768 afișări
Imaginea articolului Începe Electric Castle. Măsuri luate de organizatori

Începe Electric Castle. Măsuri luate de organizatori

Bagaje doar cu strictul necesar, aplicaţia EC instalată pe telefon, bilete şi top-up rezolvate online - sunt ultimii paşi pe care îi parcurg toţi cei ce se pregătesc pentru a 9-a ediţie a Electric Castle.

Festivalul îşi deschide porţile miercuri, la ora 14:00, cu un avans de 2 ore pentru cei 15.000 de participanţi cazaţi în EC Village.

Participanţii sunt încurajaţi să parcurgă ghidul EC unde pot găsi inclusiv cele mai bune ore pentru a porni spre festival, pentru a evita aglomeraţia, informaţii despre obiectele ce sunt permise în aria evenimentului şi măsurile gândite pentru siguranţa publicului.

Safety Line este linia dedicată tuturor celor ce sesizează o situaţie ce poate crea disconfort, fizic sau mental, un simplu apel la numărul 0731.333.100 fiind suficient pentru a primi suport din partea echipei festivalului. Pe lângă acest număr de telefon dedicat, rămâne în vigoare codul “Angel shot” care, transmis la orice bar, asigură ajutor imediat pentru persoana ce se simte în nesiguranţă. Pentru sesizări legate de transport există un chat dedicat pe whatsapp, la numărul +40 749 863 286.

Toate biletele de tren, autobuz, parcare pot fi cumpărate online, pentru a scuti participanţii de timpi de aşteptare la ghişee. Electric Castle este un festival cashless, plăţile fiind făcute cu brăţara de festival. Procedura de alimentare a contului asociat brăţării se realizează tot online, dar există şi opţiunea de a face acest lucru la unul din cele 25 birouri de top-up din festival. Toate fondurile rămase în cont vor fi rambursate în incinta festivalului sau online, după încheierea evenimentului, printr-o procedură ce va fi anunţată de organizatori.

Macklemore, The Chemical Brothers, Iggy Pop, George Ezra, Pendulum, Jamie xx şi Peggy Gou sunt cap de afiş, plus alţi peste 300 de artişti.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici