Îndrăgitul actor din ”Viaţa cu Louie” a decedat din cauza unei boli incurabile

  • Louie Anderson a murit la un spital din Las Vegas din cauza complicaţiilor cauzate de cancer, a spus Glenn Schwartz, publicistul său.
  • Actorul avea 68 de ani.
  • Anderson s-a interpretat pe el însuşi în serialul de animaţie ”Viaţa cu Louie” despre copilăria sa.
2839 afișări
Imaginea articolului Îndrăgitul actor din ”Viaţa cu Louie” a decedat din cauza unei boli incurabile

Îndrăgitul actor din ”Viaţa cu Louie” a decedat din cauza unei boli incurabile

Louie Anderson, cu o carieră de peste patru decenii ca actor şi comediant, a murit vineri. Actorul avea 68 de ani, potrivit The Guardian.

Anderson a murit la un spital din Las Vegas din cauza complicaţiilor cauzate de cancer, a spus Glenn Schwartz, publicistul său.

Acesta a primit trei premii Emmy consecutive pentru performanţa sa.

El a fost şi gazda emisiunii Family Feud din 1999 până în 2002, în programele speciale de comedie şi în apariţii frecvente în talk-show-uri de noapte.

Anderson s-a interpretat pe el însuşi în serialul de animaţie ”Viaţa cu Louie” despre copilăria sa. Acesta a creat serialul de desene animate, care a fost difuzat la sfârşitul anului 1994 şi a fost difuzat pe postul de televiziune Fox Kids în România la începutul aniilor 2000. Anderson a câştigat două premii Daytime Emmy pentru acest rol.

A avut apariţii în mai multe seriale TV, inclusiv Scrubs şi Touched by an Angel, şi a fost pe marele ecran în filmul Coming to America din 1988 şi în continuarea comediei Eddie Murphy de anul trecut.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici