Înmormântarea prinţului Philip, urmărită de peste 13 milioane de telespectatori din Marea Britanie

  • Înmormântarea prinţului Philip a fost urmărită de peste 13 milioane de telespectatori în Marea Britanie.
  • Ceremonia de înmormântare pentru ducele de Edinburgh a fost difuzată şi pe multe platforme.
  • În 2018, nunta prinţului Harry a fost urmărită pe BBC de 13,1 milioane de oameni.
476 afișări
Imaginea articolului Înmormântarea prinţului Philip, urmărită de peste 13 milioane de telespectatori din Marea Britanie
Înmormântarea prinţului Philip, soţul reginei Elisabeta a II-a, carea a avut loc sâmbătă la capela castelului Windsor a fost urmărită de peste 13 milioane de telespectatori în Marea Britanie, potrivit BBC.
 
În medie, ceremonia a fost urmărită de peste 11 milioane de oameni pe BBC, iar alte aproximativ 3 milioane au făcut acest lucru pe canalele private ITV şi Sky News, după cum a informat organismului de măsurare a audienţelor BARB, citat de site-ul BBC şi preluat de Le Figaro. 
 
Ceremonia de înmormântare pentru ducele de Edinburgh, care a murit pe 9 aprilie la vârsta de 99 de ani, a fost difuzată şi pe multe platforme. Cea a BBC înregistrase sâmbătă dimineaţă 7,5 milioane de vizionări în întreaga lume.
 
În 2002, înmormântarea reginei-mamă a fost urmărită de peste 10 milioane de telespectatori, însă cea a prinţesei Diana a atins recordul de 31 de milioane de persoane.
 
În 2018, nunta fiului ei, prinţul Harry cu Meghan Markle a fost urmărită pe BBC de 13,1 milioane de oameni.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici