Jason Momoa a spus că era falit şi plin de datorii după terminarea filmarilor pentru Game of Thrones

  • Jason Momoa a spus că era falit şi plin de datorii după serialul GOT
  • Următorul lui film, Aquaman, i-a adus în conturi 14 milioane de dolari
  • În 2022 îl vei putea vedea din nou pe Jason în Aquaman 2
516 afișări
Imaginea articolului Jason Momoa a spus că era falit şi plin de datorii după terminarea filmarilor pentru Game of Thrones

Jason Momoa a spus că era falit şi plin de datorii după terminarea filmarilor pentru Game of Thrones

Jason Momoa a dezvăluit că a rămas falit şi plin de datorii după ce a terminat de filmat pentru serialul Game of Thrones, în 2011.

Actorul spune că imediat după ce personajul său din Game of Thrones, Khal Drogo, a murit, problemele cu banii au apărut. 

„Muream de foame după ce am terminat de filmat pentru Game of Thrones. Nu puteam să mă implic în noi proiecte. E o adevărată provocare când ai copii mici şi multe datorii”, a spus Jason.

Dar să nu-I plângem de milă. După ce a terminat filmările pentru filmul „Aquaman”, în 2018, Jason a primit 14 milioane de dolari. 

Acum îl poţi admira pe Jason în serialul „See”, filmul „Dune” şi Aquaman 2 care va fi lansat în 2022. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici