Justin Bieber este acuzat de viol. Starul neagă, cu dovezi

  • Cântăreţul Justin Bieber este acuzat de viol, o femeie susţine că a fost agresată în 2014 iar cealaltă în 2015
  • Starul neagă şi aduce şi dovezi şi martori, inclusiv pe fosta sa iubită, Selena Gomez.
  • Peste 260 de celebrităţi au fost acuzate de viol de la debutul mişcării #MeToo, în 2017.
1273 afișări
Imaginea articolului Justin Bieber este acuzat de viol. Starul neagă, cu dovezi

Justin Bieber este acuzat de viol. Starul neagă, cu dovezi

Ştii că în ultimii ani numeroase celebrităţi au fost acuzate de agresiuni sexuale. Justin Bieber este cea mai recentă vedetă implicată într-un astfel de scandal. Presupusa victimă, Danielle, şi-a lansat acuzaţiile pe Twitter, vorbind despre o faptă care ar fi avut loc în 2014, la un hotel din SUA, după un concert al starului canadian. Bieber neagă acuzaţiile şi se apără cu chitanţe, fotografii şi link-uri pentru articole din presă care dovedesc că a fost cazat la alt hotel. În plus, o are ca martoră pe fosta sa iubită, Selena Gomez.

Acuzaţii similare şi îi aduce şi Kadi, o altă tânără, care susţine că a fost agresată în 2015. Artistul de 26 de ani spune că o va acţiona în justiţie pe Danielle. Peste 260 de celebrităţi, printre care Kevin Spacey, Roman Polanski şi Sylvester Stallone, au fost acuzate de agresiuni sexuale de la debutul mişcării #MeToo. Producătorul Harvey Weinstein a şi fost condamnat pentru astfel de fapte, la 23 de ani de închisoare.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici