Kanye West, "cură de 30 de zile". Renunţă la băutură, sex şi vorbit

Controversatul rapper Kanye West, pus în faţa tot mai multor reacţii negative din cauza comentariilor antisemite pe care le face, spune acum că renunţă la sex şi alcool şi că nu va vorbi cu nimeni timp de o lună.

301 afișări
Imaginea articolului Kanye West, "cură de 30 de zile". Renunţă la băutură, sex şi vorbit

Kanye West, "cură de 30 de zile". Renunţă la băutură, sex şi vorbit

Kanye West a anunţat că nu va vorbi cu nimeni, nu va consuma alcool, nu se va uita la filme interzise sau nu va face sex timp de 30 de zile.

Rapperul i-a informat pe cei 31,8 milioane de urmăritori ai săi de pe Twitter: "Nu vorbesc cu nimeni timp de o lună", notează Sky News.

O postare scrisă de mână arată: "Fac o cură de 30 de zile. Un post verbal. Fără alcool. Fără filme pentru adulţi. Fără relaţii sexuale. În Dumnezeu ne lăudăm. Amin".

De-a lungul anilor, Kanye West a făcut numeroase remarci controversate despre sclavie, religie precum şi despre evrei. Chiar săptămâna aceasta, un fost colaborator a afirmat că West avea o "obsesie nazistă dezgustătoare, plină de ură şi ciudată", alte şase persoane spunând că l-au auzit lăudându-l pe Adolf Hitler sau menţionând teorii ale conspiraţiei despre evrei, potrivit NBC News.

West a mai făcut recent şi alte câteva remarci controversate, inclusiv că sclaviei i s-ar acorda prea multă.

Numeroase celebrităţi s-au pronunţat împotriva comportamentului său, inclusiv fosta sa soţie, Kim Kardashian. Ea a vorbit anterior despre lupta lui West cu tulburarea bipolară, spunând în 2020: "Cei care sunt apropiaţi de Kanye îi cunosc inima şi înţeleg că, uneori, cuvintele sale nu se aliniază cu intenţiile sale".

Cariera lui West a luat-o însă în jos din cauza comentariilor sale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici