Kevin Spacey, actorul acuzat de hărţuire sexuală, a făcut un apel la persoanele care se luptă cu ruşinea sau depresia să nu-şi ia viaţa

  • Câştigătorul premiului Oscar, Kevin Spacey, a făcut un apel la persoanele care se luptau cu ruşinea sau depresia să nu-şi ia viaţa.
  • El s-a filmat plimbându-se într-un parc şi a spus că o mulţime de oameni l-au contactat în 2020 pentru a-şi împărtăşi zbaterile şi unii au vorbit despre dorinţa de a-şi pune capăt vieţii.
  • Spacey a dispărut din spaţiul public după ce a fost acuzat de hărţuire sexuală în urmă cu trei ani.
421 afișări
Imaginea articolului Kevin Spacey, actorul acuzat de hărţuire sexuală, a făcut un apel la persoanele care se luptă cu ruşinea sau depresia să nu-şi ia viaţa

Profimedia

Câştigătorul premiului Oscar, Kevin Spacey, a făcut un apel la persoanele care se luptă cu ruşinea sau depresia să nu-şi ia viaţa.
 
Spacey, care a dispărut din spaţiul public după ce a fost acuzat de hărţuire sexuală în urmă cu trei ani, a făcut pledoaria într-un videoclip din Ajunul Crăciunului intitulat „1-800 Xmas,” pe care l-a postat pe YouTube.
 
El s-a filmat plimbându-se într-un parc şi a spus că o mulţime de oameni l-au contactat în 2020 pentru a-şi împărtăşi zbaterile şi unii au vorbit despre dorinţa de a-şi pune capăt vieţii.
 
Dacă suferiţi, dacă aveţi nevoie de ajutor, dacă vă simţiţi vinovaţi sau ruşinaţi, dacă vă luptaţi cu identitatea dvs. sau cu spatele la zid sau dacă simţiţi că nu există o cale pentru dvs. Oricare ar fi situaţia ta, îţi promit că există o cale.
În timpul vacanţei şi nu numai, chiar dacă nu o simţi, există oameni care înţeleg şi care te pot ajuta. Va fi mai bine,” a spus el, potrivit Reuters.
 
Spacey, cândva una dintre cele mai mari vedete de la Hollywood, a fost scos din serialul „House of Cards” şi din filmul „Toţi banii din lume,” după ce în 2017 a fost acuzat de hărţuirea sexuale de mai mult de 20 de bărbaţi.
 
Procurorii din Massachusetts au renunţat, în 2019, la acuzaţiile penale de hărţuire împotriva actorului asupra unui tânăr de 18 ani într-un bar, în 2016. Spacey a pledat nevinovat.
 
Vedeta, care a câştigat premiul Oscar pentru ”Cel mai bun actor” pentru rolul din filmul „American Beauty” în 2000, a lansat scurte videoclipuri în perioada Crăciunului în 2018 şi 2019 în care a vorbit criptic despre propria sa situaţie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici