Kim Kardashian, Leonardo DiCaprio şi alte celebrităţi îşi blochează conturile de Facebook şi Instagram. Care este motivul?

  • Kim Kardashian se alătură mişcării #StopProfitForHate, alături de alte celebrităţi
  • Vedeta îşi va îngheţa conturile de Facebook şi Instagram, pentru 24 de ore
  • Campania vrea să atragă atenţia Facebook să oprească dezinformarea în mediul online
4909 afișări
Imaginea articolului Kim Kardashian, Leonardo DiCaprio şi alte celebrităţi îşi blochează conturile de Facebook şi Instagram. Care este motivul?

Sursa foto: profimedia

Kim Kardashian îşi opreşte, miercuri, conturile de Facebook şi Instagram. Doar pentru 24 de ore, însă. Vedeta se alătură altor celebrităţi, cum ar fi Demi Lovato, Leonardo DiCaprio, Katy Perry, Jennifer Lawrence, în campania #StopProfitForHate. Kim te invită şi pe tine, dacă-i eşti fan, să faci acelaşi lucru.

Acţiunea vine ca formă de protest împotriva răspândirii ştirilor false. Campania face apel la Facebook să ia atitudine, să oprească rasismul, violenţa şi ura, pe platforma de socializare. Facebook a spus că se va alia cu grupuri pentru drepturi civile, pentru a găsi instrumente pentru a lupta cu dezinformarea.

„Îmi place că mă pot conecta direct cu voi prin Instagram şi Facebook, dar nu pot să stau şi să rămân tăcută în timp ce aceste platforme continuă să permită răspândirea urii, propagandei şi dezinformării”

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici