Marea Britanie va găzdui Eurovision 2023, după ce Ucraina a fost nevoită să se retragă

Marea Britanie va găzdui Eurovision 2023, după ce Ucraina a fost nevoită să se retragă, în ciuda faptului că trupa Kalush Orchestra a câştigat concursul din acest an.

342 afișări
Imaginea articolului Marea Britanie va găzdui Eurovision 2023, după ce Ucraina a fost nevoită să se retragă

BBC a confirmat că Marea Britanie va găzdui concursul Eurovision din 2023.

"Regretăm că prietenii şi colegii noştri din Ucraina nu pot găzdui concursul Eurovision 2023. A fi invitat să găzduiască cel mai mare şi mai complex concurs muzical din lume este un mare privilegiu”, au precizat organizatorii.

Aceştia „se angajează să facă din acest eveniment o reflexie reală a culturii ucrainene, alături de prezentarea diversităţii muzicii şi creativităţii britanice”.

Organizatorii spectacolului au decis că evenimentul nu poate avea loc în ţara câştigătoare, Ucraina, din cauza războiului în curs de desfăşurare ca urmare a invaziei Rusiei, conform BBC.

Marea Britanie s-a clasat pe locul al doilea în concursul din acest an.

Nu se ştie cunoaşte deocamdată ce oraş va găzdui competiţia muzicală, în joc fiind oraşe precum Glasgow şi Manchester.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici