Meghan Markle a dezvăluit de ce a decis să acorde un interviu realizatoarei Oprah Winfrey şi acuză palatul că nu a protejat-o în perioada primei sarcini

  • Meghan Markle a declarat că a acordat un interviu realizatoarei americane Oprah Winfrey deoarece acum este liberă să vorbească în numele ei.
  • Meghan Markle: ”Acum sunt gata să vorbesc.”
  • Fosta actriţă şi prinţul Harry au anunţat anul trecut în ianuarie că renunţă la indatoririle regale.
2038 afișări
Imaginea articolului Meghan Markle a dezvăluit de ce a decis să acorde un interviu realizatoarei Oprah Winfrey şi acuză palatul că nu a protejat-o în perioada primei sarcini
Meghan Markle a declarat că a acordat un interviu amplu realizatoarei americane Oprah Winfrey deoarece acum este liberă să vorbească în numele ei, după ce ea şi prinţul Harry au renunţat la îndatoririle regale, notează Reuters.
 
Meghan, în vârstă de 39 de ani, şi nepotul reginei Elisabeta, Harry, în vârstă de 36 de ani, au uimit familia regală în ianuarie anul trecut, anunţând că vor renunţa la rolurile lor oficiale regale pentru a-şi construi o nouă viaţă independentă în California.
 
„Acum sunt gata să vorbesc”, i-a spus Meghan lui Oprah Winfrey într-un fragment din interviu prezentat la postul american CBS vineri. Discuţia integrală va fi difuzată duminică.
 
Ca adult, care a trăit o viaţă cu adevărat independentă, pentru a intra apoi în această lume care este diferită de ceea ce cred şi îşi imaginează oamenii că este, este cu adevărat eliberator să poţi avea dreptul şi privilegiul în anumite moduri să poţi spune ”da."
 
Meghan a dezvăluit că s-a simţit „neprotejată” de monarhie în timp ce era însărcinată cu fiul său Archie.
 
Decizia ei de a acorda interviul a fost criticată de unele ziare ca fiind ipocrizie, amintind de dorinţa declarată a cuplului că îşi doreşte intimitate.
 
"Avem capacitatea de a face propriile alegeri, altfel nu aş fi putut spune ”da” la o solicitare anterioară pentru un interviu. Este cu adevărat eliberator să poţi avea dreptul şi privilegiul în anumite privinţe să poţi spune ”da” să poţi face o alegere pe cont propriu şi să poţi vorbi doar pentru tine,” mai spune Meghan în interviu.
 
Oprah Winfrey a precizat că i-a solicitat pentru prima dată un interviu lui Meghan Markle la începutul anului 2018.
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici