Meghan Markle acuză Palatul Buckingham că ”răspândeşte minciuni ”despre ea şi prinţul Harry: ”„Nu ştiu cum ar putea să se aştepte să rămânem tăcuţi”

  • Meghan Markle a acuzat Palatul Buckingham că răspândeşte minciuni despre ea.
  • Într-un teaser al interviului acordat de cuplu realizatoarei americane Oprah Winfrey, Meghan a fost întrebată cum crede că va reacţiona Palatul după ce o va auzi „spunându-şi propriul adevăr.”
  • Ducele şi ducesa de Sussex au renunţat la îndatoririle regale în martie 2020 şi locuiesc acum în California.
2153 afișări
Imaginea articolului Meghan Markle acuză Palatul Buckingham că ”răspândeşte minciuni ”despre ea şi prinţul Harry: ”„Nu ştiu cum ar putea să se aştepte să rămânem tăcuţi”

Meghan Markle acuză Palatul Buckingham că ”răspândeşte minciuni ”despre ea şi prinţul Harry: ”„Nu ştiu cum ar putea să se aştepte să rămânem tăcuţi”

Ducesa de Sussex a spus că Palatul Buckingham nu ar trebui să se aştepte ca ea şi prinţul Harry să tacă, dacă „răspândeşte minciuni” despre ei, relatează BBC.
 
Într-un teaser al interviului acordat de cuplu realizatoarei americane Oprah Winfrey, Meghan a fost întrebată cum crede că va reacţiona Palatul după ce o va auzi „spunându-şi propriul adevăr.”
 
Dacă acest lucru vine cu riscul de a pierde lucruri, vreau să spun că există multe care s-au pierdut deja,” a răspuns ducesa de Sussex.
 
„Nu ştiu cum ar putea să se aştepte să rămânem tăcuţi după tot ce s-a întâmplat în acest timp. Mai ales că familia regală joacă un rol activ în inventarea minciunilor despre noi,“ a adăugat ea.
 
Ducele şi ducesa de Sussex au renunţat la îndatoririle regale în martie 2020 şi locuiesc acum în California.
 
După înregistrarea interviului cu Meghan şi prinţul Harry, a apărut o acuzaţie de hărţuire la adresa ducesei de Sussex.
 
 
Un e-mail trimis de un membru al personalului, care a fost publicat de ziar, susţine că Meghan a alungat de la Palat doi asistenţi personali şi că a subminat încrederea unui al treilea angajat.
 
Palatul Buckingham investighează acuzaţia potrivit căreia Meghan a hărţuit foşti membri ai staff-ului.
 
Într-un comunicat, Palatul Buckingham a declarat că este „foarte îngrijorat” de aceste acuzaţii, făcute de foşti angajaţi ai ducelui şi ducesei de Sussex.
 
Casa Regală are o politică privind demnitatea la locul de muncă de câţiva ani şi nu tolerează şi nu va tolera agresiunea sau hărţuirea la locul de muncă,” se arată în comunicat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici