Meghan Markle este acuzată de hărţuire. Plângerea a fost făcută de fostul secretar de comunicare al ducilor de Sussex

  • Meghan Markle este acuzată de hărţuire în perioada petrecută la Palatul Kensington.
  • Aunţul vine înainte de difuzarea interviului acordat de Meghan şi de prinţul Harry lui Oprah Winfrey.
  • Ducele şi ducesa de Sussex au renunţat la atribuţiile regale în martie 2020 şi locuiesc acum în California.În urmă cu două săptămâni, ei au anunţat că au părăsit definitiv casa regală britanică.
6342 afișări
Imaginea articolului Meghan Markle este acuzată de hărţuire. Plângerea a fost făcută de fostul secretar de comunicare al ducilor de Sussex
Meghan Markle este acuzată de hărţuire, faptă care datează din perioada petrecută la Palatul Kensington, a spus purtătorul de cuvânt al acesteia.
 
Ziarul Times, citat de BBC, spune că Meghan ar fi agresat doi asistenţi personali şi a subminat încrederea unui al treilea membru al personalului.
 
Purtătorul de cuvânt al lui Meghan a declarat că această este „întristată de acest ultim atac asupra persoanei sale, mai ales în calitate de persoană care a fost la rândul său victimă a hărţuirii şi se angajează profund să-i sprijine pe cei care au suferit dureri şi traume.”
 
Plângerea a fost făcută în octombrie 2018 de Jason Knauf, pe atunci secretarul de comunicare al lui Harry şi Meghan, potrivit sursei citate.
 
Aunţul vine înainte de difuzarea interviului acordat de Meghan şi de prinţul Harry lui Oprah Winfrey. Interviul va fi difuzat în Marea Britanie şi ar fi „potenţial dăunător” pentru coroană, a spus purtătorul de cuvânt al fostei ducese de Sussex.
 
Meghan Markle a locuit la Palatul Kensington aproape un an după căsătoria cu prinţul Harry, care aa vut loc în mai 2018.
 
Ducele şi ducesa de Sussex au renunţat la atribuţiile regale în martie 2020 şi locuiesc acum în California.În urmă cu două săptămâni, ei au anunţat că au părăsit definitiv casa regală britanică.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici