Mr. Bean a împlinit 67 ani. Povestea lui Rowan Atkinson, actorul care şi-a transformat bâlbâiala într-un enorm avantaj

  • Rowan Atkinson împlineşte astăzi frumoasa de vârstă de 67 de ani.
  • Încă din copilărie suferea de bâlbâială, motiv pentru care evita să vorbească cu jurnaliştii, iar personajul Mr.Bean i-a căzut mănuşă.
  • În copilărie, a fost înnebunit după personajul James Bond, iar în 1983 a avut ocazia să joace alături de Sean Connery.
  • În 2001, aproape că s-a prăbuşit cu avionul său personal, dar a preluat controlul şi a salvat vieţile tuturor pasagerilor.
1943 afișări
Imaginea articolului Mr. Bean a împlinit 67 ani. Povestea lui Rowan Atkinson, actorul care şi-a transformat bâlbâiala într-un enorm avantaj

Mr.Bean a împlinit 67 ani! Povestea actorului Rowan Atkinson care suferea de bâlbâială

Îl ştii din renumitul film Mr.Bean, care a cucerut inimile întregii lumi. Rowan Atkinson a împlinit astăzi vârsta de 67 de ani.

Rowan nu a crezut vreodată că va ajunge actor de succes, asta pentru că încă din copilărie suferea de bâlbâială, motiv pentru care evita în mod conştient să vorbească cu jurnaliştii, iar personajul Mr.Bean i-a căzut mănuşă.

Era aşa de tăcut şi în viaţa privată încât se presupune că la prima întâlnire cu femeia care avea să îi devină parteneră mai târziu, Sunetra Sastry, nu a spus niciun cuvânt, ci doar i-a cerut să-i dea ketchup-ul. Cei doi s-au cunoscut la sfârşitul anilor 80’ şi împreună au doi copii.

S-a îndrăgostit la 40 de ani, tătic la 64 de ani

După 24 de căsnicie, a cerut divorţul, pentru că s-a îndrăgostit de actriţa în vârstă de 40 de ani, Louise Ford, care i-a oferit o fetiţă, la vârsta de 64 de ani. S-a despărţit şi de aceasta, un pic mai târziu.

Încă copilărie, actorul, Rowan Atkinson a fost pasionat de maşini, vehicule pe care le conduce  cu o viteză înconştientă. Printre preferatele sale se numără, Aston Martin, o Honda, un Audi şi chiar o maşină de curse de Formula 1.

Actorul nu a fost ferit nici de probleme medicale. A avut parte de accidente în 1999 şi în 2011. În 2001, aproape că s-a prăbuşit cu avionul personal, deşi nu se afla la manşă. A preluat controlul avionului, salvând vieţile tuturor pasagerilor.

Înnebunit după James Bond

În copilărie, a fost înnebunit după personajul James Bond, iar în 1983 a avut ocazia să joace alături de Sean Connery.
A fost o persoană discretă cu viaţa sa personală, nu doar faţă de jurnalişti şi fanii curioşi, ci chiar şi faţă de prieteni.

Actorul are o relaţie bună cu familia regală britanică. A fost invitat la nunta Prinţesei Kamila şi a Prinţului Charles şi a dansat la nunta Prinţesei Catherine şi a Prinţului William.

Articol scris de Virginia Usiku

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici