Muzeul figurilor de ceară din Paris spune că a reparat statuia lui Dwayne Johnson, care avea nuanţa pielii prea deschisă

Un muzeu francez spune că a reparat o statuie din ceară a lui Dwayne "The Rock" Johnson, după ce acesta s-a plâns de nuanţa pielii statuii.

149 afișări
Imaginea articolului Muzeul figurilor de ceară din Paris spune că a reparat statuia lui Dwayne Johnson, care avea nuanţa pielii prea deschisă

Sursa foto: X/Twitter

Muzeul Grevin din Paris a dezvăluit cu mândrie figura în mărime naturală a luptătorului devenit actor la începutul acestei luni şi a primit un val de critici înapoi.
 
Una dintre cele mai mari critici a fost legată de nuanţa pielii modelului, fanii acuzându-l pe creator că l-a "albit" pe actor. După ce Dwayne Johnson s-a alăturat acestei critici, şefii muzeului au promis că vor "reface" modelul.
 
El le-a cerut să actualizeze modelul "cu câteva detalii importante, începând cu culoarea pielii mele".
 
Muzeul Grevin a acceptat între timp că observaţiile lui Johnson au fost corecte şi a declarat că personalul a lucrat pentru a "remedia nuanţa pielii" figurii de ceară.
 
Directorul muzeului, Yves Delhommeau, a pus iniţial tonul pielii modelului pe seama unei "probleme de iluminare" şi a spus că aceasta va fi rezolvată.
 
El a adăugat că The Rock va vizita muzeul "mai târziu pentru a vedea dacă mai sunt şi alte modificări care trebuie făcute".
 
Muzeul a dezvăluit figura de ceară la Paris pe 16 octombrie şi a declarat că artistul Stéphane Barret a trebuit să se bazeze pe fotografii şi înregistrări video pentru a crea sculptura, relatează BBC.
 
Într-un comunicat de presă, muzeul a precizat că munca "minuţioasă" a inclus refacerea ochilor modelului de trei ori.
 
The Rock s-a născut în California, dintr-un tată de culoare din Noua Scoţie şi o mamă samoană.
 
Tatăl său, Wayde Douglas Bowles, a fost, de asemenea, luptător de wrestling - cunoscut sub numele de Rocky Johnson - şi a făcut parte din prima echipă de culoare care a câştigat un campionat WWE.
 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici