(P) Cum să asortezi pantofii cu platformă? Trei idei de ţinute pentru femei

Pantofii cu platformă reprezintă una dintre tendinţele momentului, fiind pantofi indispensabili pe care trebuie să îi ai în garderobă dacă doreşti să îţi completezi ţinutele într-un mod deosebit, cu pantofi eleganţi şi rafinaţi. Cu tălpile lor de mărime XXL poţi câştiga câţiva centimetri înălţime, rămânând în acelaşi timp în zona de confort pe care o oferă pantofii cu talpă plată. Iată cum poţi asorta aceşti pantofi cu celelalte articole şi accesorii din ţinută şi de ce merită să faci o astfel de alegere pentru completarea ţinutelor tale.

444 afișări
Imaginea articolului (P) Cum să asortezi pantofii cu platformă? Trei idei de ţinute pentru femei

Ce pantofi cu platformă poţi alege?

Modelele de pantofi cu platformă din care poţi alege sunt numeroase, însă oricare ar fi cel ales, un lucru este de reţinut: aceştia te pot ajuta să obţii o ţinută în tendinţe, într-un stil personalizat. Că este vorba despre cizme cu platformă, despre sandale cu platforme sau despre pantofi clasici cu platforme potriviţi pentru sezonul primăvară-toamnă, alegerile pe care le poţi face sunt nenumărate. 

Cum poţi purta corect pantofii cu platformă?

Între toate aspectele care merită discutate referitor la acest subiect, un lucru este cert: pantofii cu platformă sunt pantofi impunători, care te ajută să ai o ţinută îndrăzneaţă.

Mai mult decât atât, poţi asorta o pereche de pantofi achiziţionaţi de pe https://epantofi.ro/c/femei/pantofi/cu-platforma cu pantalonii evazaţi care au revenit în atenţia celor care iubesc să fie la modă, cu o fustă midi sau chiar cu o rochie babydoll. 

De asemenea, te poţi juca cu contrastele şi poţi amesteca stilurile purtând o pereche de cizme cu platforme sau chiar o pereche de adidaşi cu platformă la care să asortezi o fustă mini cu volane sau chiar o rochie cu motive florale. 

 

Poţi purta o pereche de pantofi cu platforme chiar şi atunci când îţi pregăteşti ţinuta de seară. O rochiţă simplă neagră cu o pereche de sandale cu platformă de culoare nud îi va oferi ţinutei tale o notă de eleganţă într-un stil clasic, însă în acelaşi timp te va ajuta să îţi alungeşti silueta. 

Pantofii cu platformă purtaţi cu o rochie albă 

Pantofi cu platformă de culoare neagră, cu un design cât mai simplu, pe care să îi porţi alături de o rochie albă cu motive tradiţionale, nimic mai simplu şi mai frumos pentru o notă şic distinctă. Poţi alege, în plus, unul dintre modelele de poşete simple, de culoare neagră, de pe https://epantofi.ro/c/genti, iar în acest fel vei reuşi să obţii un outfit pe cât de simplu, pe atât de contrastant, de efect. 

Pantofii cu platformă alături de o haină lungă

Poţi purta o pereche de pantofi cu platformă şi cu o haină lungă, chiar şi atunci când înălţimea nu te ajută. În acest fel, vei câştiga câţiva centimetri în înălţime şi vei reuşi să ai o siluetă alungită, aşadar vei arăta bine, în acest caz, şi într-o haină lungă până la pământ, iar aspectul pe care îl vei căpăta va fi unul elegant. 

Pantofii cu platformă purtaţi cu colanţi

Pantofii cu platfomă pot fi puraţi şi cu o pereche de colanţi din piele pentru un aspect extravagant care te va ajuta să atragi privirile, dar şi cu o pereche de dresuri închise la culoare, care pot fi observate cu uşurinţă şi care crează efecte contrastante cu restul ţinutei. În acest fel vei atrage atenţia într-un mod deosebit şi vei simţi că eşti unică în ceea ce porţi.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici