Peste 85.000 de participanţi în prima zi de Untold

Peste 85.000 de persoane din ţară şi străinătate au participat în prima zi la festivalul Untold, care se desfăşoară în Cluj-Napoca, până duminică.

597 afișări
Imaginea articolului Peste 85.000 de participanţi în prima zi de Untold

UNTOLD, Facebook

Organizatorii anu anunţat că danezul Morten, care a marcat cea mai puternică nouă intrare în DJ Mag Top 100, direct pe locul 39, a electrizat atmosfera din mainstage-ul cu sound-ul Future Rave.

„Mi-am dorit atât de mult să ajung aici! Am văzut o filmare cu drona făcută de bunul meu prieten David Guetta şi am fost uluit. Acum sunt aici, parte din această poveste extraordinară! Untold pe locul cinci în lume? Sunteţi siguri? E în primele trei festivaluri din lume!”, a declarat Morten.

DJ set-ul danezului, un artist care a pus bazele unui nou gen în muzica electronică, Future Rave, a entuziasmat zecile de mii de fani ai festivalului. De la versiunea remix pentru clasicul ,,Titanium” până la succesele lansate alături de partenerul său, David Guetta, „Impossible”, „Kill Me Slow”, „Never Be Alone”, „Permanence” sau „Make It To Heaven”, fiecare moment din live-ul lui Morten a fost energie pură. DJ-ul a ieşit în mijlocul fanilor, a dansat alături de aceştia şi şi-a încheiat momentul de pe mainstage mulţumindu-le acestora pentru susţinere şi pentru energia frumoasă.

„Untold, anul viitor voi cere 30 de torturi pentru că 10 nu sunt suficiente!”, acestea au fost cuvintele lui Steve Aoki după tradiţionalul „Cake Me!”, unul dintre cele mai aşteptate momente din set-ul DJ-ului din Statele Unite.

Steve Aoki, aflat în top 10 cei mai mari DJ-i ai lumii, conform DJ Mag Top 100, a pregătit un set special, realizat în exclusivitate pentru fanii festivalului din Cluj, în care a prezentat şi o premieră, „The Whistle”, viitorul său single, piesă la care a lucrat cu Timmy Trumpet.

„Sunt extrem de ataşat de acest festival, m-a ajutat enorm în cariera mea. M-a ajutat să cresc ca artist, iar pentru acest lucru, vă mulţumesc!” a spus Aoki.

Pe mainstage-ul festivalului, Claptone a fost primit cu mult entuziasm la ceremonia de deschidere a festivalului, mulţi dintre fanii DJ-ului au purtat masca aurie, care e asociată cu identitatea ascunsă a germanului. O altă apariţie în premieră pentru festivalul Untold a fost act-ul trance britanic Above & Beyond.

„Dacă şi voi aţi vedea ce vedem noi de aici de pe scenă, aţi şti că există un singur cuvânt pentru a descrie momentul: Epic”, acesta a fost mesajul transmis fanilor de membrii Above & Beyond.

Cei mai cunoscuţi artişti români au ajuns pe Cluj-Arena: Inna, Irina Rimes, Surorile Osoianu şi David Ciente.

Experienţa Untold a fost completată pe mainstage de Partydul Kiss FM care a oferit un moment surpriză: reunirea după 20 de ani a trupei Gaz pe Foc.

Programul la scena principală s-a încheiat cu show-ul lui Manuel Riva.

În această seară mainstage-ul Untold, eveniment care ocupă locul 5 în lume la categoria Best Electronic Festival conform Viberate, va fi deschis de olandezul Chico Rose urmat de Dirty Nano, americanul Gryffin şi G-Eazy - două premiere pentru festival, Damian & Brothers, Paul Kalkbrenner LIVE, Don Diablo, Dimitri Vegas & Like Mike şi Bassjackers.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici