Poliţiştii francezi au găsit zeci de arme şi mii de cartuşe în locuinţa lui Alain Delon. Actorul nu avea autorizaţie

  • Poliţia a confiscat 72 de arme de foc din locuinţa legendarului actor francez Alain Delon, care nu are permis de port-armă pentru niciuna dintre ele, au declarat marţi procurorii.
  • De asemenea, poliţiştii au găsit peste 3.000 de cartuşe şi un poligon de tragere în casa actorului din Douchy-Montcorbon, la 135 km sud de Paris.
3367 afișări
Imaginea articolului Poliţiştii francezi au găsit zeci de arme şi mii de cartuşe în locuinţa lui Alain Delon. Actorul nu avea autorizaţie

Alain Delon la Festivalul de Film de la Cannes în 2019. Sursa foto: Hepta/Mediafax Foto

Alain Delon, în vârstă de 88 de ani, "nu are nicio autorizaţie care să îi permită să deţină o armă de foc", a declarat procurorul local Jean-Cédric Gaux, potrivit The Guardian.

Starul a interpretat gangsteri înarmaţi în câteva dintre cele mai cunoscute filme ale sale, printre care Borsalino. Delon are o stare de sănătate precară în urma unui accident vascular cerebral suferit în 2019.

Percheziţia a fost ordonată după ce un funcţionar trimis la domiciliul său a observat o armă şi a alertat un judecător.

Delon a apărut rar pe ecran în ultimii 20 de ani, iar ultima sa apariţie publică majoră a fost pentru a primi un Palme d'Or onorific la festivalul de film de la Cannes în 2019.

Cu toate acestea, el a participat la înmormântarea din Paris a prietenului şi colegului său star Jean-Paul Belmondo în septembrie 2021.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici