Queen, a treia trupă rock din istorie care ajunge pe timbre poştale

  • Royal Mail sărbătoreşte cariera de 50 de ani a legendarilor artişti cu o serie limitată de timbre.
  • Din 9 iulie îţi vei putea adăuga timbre poştale cu Queen la colecţie.
  • Chitaristul Brian May spune că au devenit „o instituţie naţională”.
693 afișări

Nu, nu e vorba de alte timbre cu Regina, ci chiar cu trupa de rock clasic Queen, care aniversează anul acesta 50 de ani. Poşta Britanică a mai făcut gesturi asemănătoare în trecut doar pentru Beatles, în 2007 şi pentru Pink Floyd, în 2016.

Chitaristul Brian May s-a emoţionat când a văzut timbrele şi îşi aminteşte cum cei patru Queen au pornit la drum în urmă cu 50 de ani. „Ne-am dedicat vieţile transformării visului în realitate. E straniu să te trezeşti şi să realizezi pe ce piedestal suntem puşi acum - am devenit o instituţie naţională!”


Poţi să precomanzi deja setul de 13 timbre, în care găseşti 8 coperte clasice de album (Queen II, Sheer Heart Attack, A Night at the Opera, News of the World, The Game, Greatest Hits, The Works, şi Innuendo), 4 poze din live-uri şi, ca piesă de rezistenţă, prima poză oficială de grup făcută de artişti în studio.

16 lire e setul complet de timbre standard, dar dacă vrei ceva doar pentru tine, pregăteşte-te să scoţi din buzunar 700 de lire - atât te costă să iei acasă ediţia de colecţie, care include şi o monedă Queen aurită. Găseşti timbrele aici.

             

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici