EUROVISION 2022  ROMÂNIA S-A CALIFICAT! Cu ce piesă a intrat artistul Wrs în FINALA EUROVISION 2022

Wrs va merge în Marea Finală a concursului cu melodia „Llamame”.

7040 afișări
Imaginea articolului ROMÂNIA S-A CALIFICAT! Cu ce piesă a intrat artistul Wrs în FINALA EUROVISION 2022

Sursa Foto - Facebook, Eurovision România

Wrs va merge cu melodia „Llamame”  în Marea Finală a concursului muzical Eurovision ce se va desfăşura pe 14 mai la Torino, Italia. 

Andrei Ionuţ Ursu, cunoscut profesional ca Wrs, este un dansator, cântăreţ electro-pop şi compozitor român. Acesta s-a aflat pe poziţia nr.13 la semifinală. 

Alţi finalişti sunt Azerbaidjan, Australia, Belgia, Cehia, Estonia, Finlanda ,Polonia, Suedia şi Serbia.

Elveţia, Armenia, Islanda, Lituania, Portugalia, Norvegia, Grecia, Ucraina,  Moldova şi Olanda au fost primii finalişti Eurovision 2022.

Aceasta este melodia care va reprezenta România la Torino, compusă de Andrei Ursu, Cezar Gună, Alexandru Turcu şi Costel Dominteanu, şi care a câştigat Selecţia Naţională în martie 2022. 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici