ROMDROPS, extensia internaţionala a companiei lui Smiley, începe în forţă expansiunea în Liga Mare a industriei muzicale internaţionale

  • 2023 va fi plin de lansări uriaşe pentru ROMDROPS! Dupa inedita colaborare între James Carter, Ofenbach şi James Blunt - Can't forget you si cel mai recent single al Ritei Ora - Praising you feat Fatboy Slim, echipa ROMDROPS anunta un an plin de muzică la cel mai înalt nivel!
  • Românul Şerban Cazan semnează producţia muzicală pentru RITA ORA şi Fatboy Slim - „Praise You” şi lucrează la noul album Rag’n’Bone.
2089 afișări
Imaginea articolului ROMDROPS, extensia internaţionala a companiei lui Smiley, începe în forţă expansiunea în Liga Mare a industriei muzicale internaţionale

ROMDROPS, extensia internaţionala a companiei lui Smiley, cu studioul la Londra, începe în forţă expansiunea în Liga Mare a industriei muzicale internaţionale

Şerban Cazan, producătorul şi compozitorul cu care Smiley a pornit HaHaHa Production, semnează ca reprezentant ROMDROPS producţia muzicală a celei mai recente piese a artistei de talie mondiala RITA ORA feat. Fatboy Slim, „Praise You”, după ce cu o săptămâna în urmă, celebrii James Carter, Ofenback şi James Blunt au lansat Can't forget you, piesa co-produsă de Şerban Cazan şi co-scrisă de Vladimir Chopsticks, tot artist, compozitor şi producător HaHaHa Production. Şerban Cazan anunţă şi lucrul alături de Rag’n’Bone la următorul album al marelui artist şi multe alte proiecte de talie mondială.

„Este o bucurie enormă, după 15 ani de muncă neîntreruptă, să vezi cum toate visele noastre de a lucra la cel mai înalt nivel internaţional, să înceapă să se materializeze. Experienţa acumulată în toţi aceşti ani în România constat că se traduce perfect în nevoia pieţei internaţionale de muzică. Evident, trăiesc, de fiecare dată, emoţia următorului artist, super-star care trece pragul studioului, emoţia că de cele mai multe ori,  în cameră, ai parte de oameni cu un trecut muzical absolut impresionant, cu multe reuşite, cu multe premii şi hit-uri internaţionale la activ. E foarte plăcut să vezi cum toată emoţia asta a necunoscutului se transformă în puterea ta cea mai mare, probabil cel mai frumos sentiment trăit vreodată de mine în legatura cu muzica. Am constatat că indiferent de piaţă, de nivel, de succes, şi artiştii străini trec prin aceleaşi struggle-uri ca artiştii nostri, aceleaşi emoţii, aceleaşi frici, aceleaşi bucurii. Mă simt binecuvântat că am ocazia să lucrez cu nume imense din industria muzicală internaţională. Vă anunţ în exclusivitate un proiect la care am lucrat foarte intens în ultima perioadă în Londra, viitorul album al lui Rag'n'Bone Man. A fost un an intens, plin de întâlniri, experienţe, sesiuni de creaţie la care până nu demult nici măcar nu îmi permiteam să visez. Aş putea aminti aici de exemplu: Anne - Marie, Tom Walker sau Ella Henderson. Staţi pe aproape ... vin una câte una", povesteşte Şerban Cazan, unul dintre cei mai valoroşi, premiaţi şi respectaţi producători muzicali din România.

Colaborarea cu Rita Ora, una dintre artistele cu cele mai multe piese number 1 în UK, cu zeci de premii internaţionale şi milioane de abonaţi pe canalul de YouTube, i-a adus lui Şerban Cazan pe lângă apropierea de un artist deschis, jovial şi valoros cu care a descoperit foarte multe lucruri în comun şi satisfacţia unui rezultat muzical apreciat de Fatboy Slim, artistul a cărui piesă a lucrat-o.

”Când am început să lucrăm împreună în studio, Rita avea deja 26 de piese alese pentru album şi şansele să mai intre ceva nou erau foarte mici. De asemenea, nici nu se punea problema ca Fatboy Slim să fie feat pe piesa. El doar îi dăduse un acord preliminar Ritei sa folosească orice piesa a lui în ideea unui remake. Supriza cea mai mare a fost că dupa ce am terminat sesiunea, Rita i-a trimis piesa aşa cum am facut-o noi şi i-a plăcut atât de tare încât a zis că trebuie să fie şi el pe piesăJ. Nu există satisfacţie mai mare! Dar până să mă bucur de rezultatele profesionale ale colaborării, am descoperit o artistă foarte caldă şi umană. Avem extraordinar de multe lucruri în comun, ea este din Pristina, crescută la Londra, dar cu o parte din familie rămasă în Kosovo. Am vorbit despre o grămadă de chestii leagate de zona din care venim, despre cum ne place să mâncăm brânză cu ceapă verde şi să muşcăm din ceapa verdeJ. Chiar am dezvoltat o relaţie foarte strânsă si voi reveni cu ea în studio în iulie pentru a începe lucrul la următoarele materiale muzicale. Sunt recunoscător pentru fiecare secundă din viaţa mea de acum, dar şi din viaţa mea de până acum care m-a ajutat să fiu cum sunt astăzi!”, a povestit Şerban Cazan  care crede că artiştii şi creatorii din România sunt ”the next big thing” în industria muzicală mondială.  

La 15 ani de când s-a lansat, HaHaHa Production a devenit una dintre cele mai apreciate şi accesate ”scene” de lansare pentru artiştii, compozitorii şi producătorii muzicali din România, iar deschiderea internaţională a valorilor din muzica românească a venit ca un pas dorit, muncit şi presărat cu multă inovaţie şi pasiune.

”A ajunge să faci muzică în ţări-reper pentru industria muzicală mondială, având în vedere poziţionarea geografică şi istorică a României, este o realizare notabilă şi dificilă. Aceste colaborări de succes ale ROMDROPS cu artişti uriaşi subliniază potenţialul creativ şi tehnic al producătorilor şi artiştilor români şi evidenţiază valoarea şi relevanţa HaHaHa Production pe scena globală, din poziţia de lider în producţia muzicală din România. Viitorul este plin de posibilităţi şi avem satisfacţii foarte mari la fiecare pas. Planurile Romdrops includ extinderea şi consolidarea colaborărilor cu artişti şi producători internaţionali, explorarea unor noi genuri muzicale şi dezvoltarea unor proiecte inovatoare care să ne poziţioneze în fruntea industriei muzicale la nivel global.”, declară Filip Maria, General Manager HaHaHa Production.

ROMDROPS este o companie de publishing şi producţie muzicală, înfiinţată în 2021, menită să deschidă oportunităţi globale grandioase pentru artiştii, producătorii şi scriitorii români, în urma unei tabere internaţionale de creaţie organizate de Smiley şi HaHaHa Production în Transilvania. HaHaHa Production, publisher de succes şi unul dintre cele mai creative şi titrate labeluri independente din România, Milk&Honey, una dintre cele mai puternice firme de management muzical din lume, Oak Felder, câştigător al premiului Grammy, considerat a fi unul dintre cei mai prolifici producători muzicali ai ultimilor ani au înfiinţat împreună Romdrops, care activează pe piaţa muzicală din întreaga lume, colaborează cu TOP 40 cei mai cunoscuţi artişti ai lumii, lucrează pentru proiecte din topurile americane, britanice şi din toate ţările care contează şi care generează hituri.

”Este un moment la care am visat încă de când am înfiinţat HaHaHa Production. Eu am ştiut că o întâlnire cu echipa noastră o să fie o revelaţie pentru muzica mare, pentru că aici sunt oameni extrem de talentaţi care au toate datele să cucerească lumea şi am aşteptat şi lucrat continuu la momentul când să şi demonstrăm asta. Iata ca acel moment a venit şi este doar începutul”, declară cu mândrie Smiley, artistul, compozitorul, producătorul muzical şi fondatorul HaHaHa Production şi co-fondatorul ROMDROPS

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici