Sacha Baron Cohen şi Isla Fisher anunţă că divorţează după 13 ani de căsnicie

  • După 13 ani de căsnicie, actorii Sacha Baron Cohen şi Isla Fisher au anunţat că au intentat încă de anul trecut divorţul.
  • Anunţul a fost împărtăşit în story-uri pe Instagram de cei doi actori, potrivit Variety.
1755 afișări
Imaginea articolului Sacha Baron Cohen şi Isla Fisher anunţă că divorţează după 13 ani de căsnicie

Sacha Baron Cohen şi Isla Fisher

„După un lung meci de tenis care a durat peste douăzeci de ani, în sfârşit ne punem jos rachetele”, se arată în declaraţie.

„În 2023, am depus împreună o cerere pentru a pune capăt căsătoriei noastre. Am acordat întotdeauna prioritate vieţii noastre private şi am lucrat în linişte la această schimbare. Împărtăşim pentru totdeauna devotamentul şi dragostea noastră pentru copiii noştri. Apreciem sincer faptul că respectaţi dorinţa familiei noastre de intimitate”.

După ce s-au cunoscut la o petrecere în Australia în 2002, cuplul s-a logodit în 2004 şi s-a căsătorit în 2010.

Baron Cohen şi Fisher au împreună trei copii. Fisher este cunoscută mai ales pentru activitatea sa de comedie din „Wedding Crashers”, „Confessions of a Shopaholic” şi „Bachelorette”. Ea are, de asemenea, o carieră de actriţă de voce şi a apărut recent în ultima iteraţie a filmului „Guardians” pentru Marvel, precum şi în „Strays” şi „Rango”.

Baron Cohen şi-a făcut un nume prin crearea de personaje comice în serialul său „Ali G”, care a generat mai multe spin-off-uri şi filmul „Borat”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici