Suma incredibilă cu care a fost vândută o haină purtată de Elvis Presley în ultimul an al vieţii sale

O haină personalizată purtată de Elvis Presley a fost vândută la licitaţie cu peste 120.000 de lire sterline.

555 afișări
Imaginea articolului Suma incredibilă cu care a fost vândută o haină purtată de Elvis Presley în ultimul an al vieţii sale

Sursa foto: Twitter

Îmbrăcămintea din piele şi nurcă, purtată de Elvis Presley în ultimul an de viaţă, a fost adjudecată sâmbătă la licitaţiile Henry Aldridge & Son din Devizes, Wiltshire.
 
Haina a fost achiziţionată pentru 128.000 de lire sterline de un colecţionar american.
 
Casa de licitaţii Henry Aldridge declarase anterior că se aştepta ca haina să ajungă la aproximativ 15.000 de lire sterline.
 
Elvis Presley i-a dăruit acest articol de îmbrăcăminte, care are o lungime de 120 cm, fratelui logodnicei sale Ginger Alden înainte de moartea sa, în 1977, relatează BBC.
 
Lotul a fost însoţit de o scrisoare de autenticitate din partea lui Rosemary Alden Starkey, care este sora lui Ginger Alden.
 
Casa de licitaţii Henry Aldridge a declarat anterior că a achiziţionat haina de la un client care a cumpărat-o în cadrul unei licitaţii anuale Elvis Presley, organizată la fosta casă a cântăreţului, Graceland, din Memphis, Tennessee.
 
Licitatorul Andrew Aldridge a declarat: "Pentru mine, aceasta reprezintă farmecul Vegasului anilor 1970, Elvis într-o haină de nurcă".
 
Un inel de aur în formă de bufniţă, deţinut tot de Elvis Presley, a fost vândut pentru 14.000 de lire sterline.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici