Toţi ochii pe Cristiano. Ronaldo a devenit cel mai urmărit sportiv din lume pe Instagram

  • Ronaldo a devenit cel mai urmărit om al planetei pe Instagram
  • Portughezul a atins borna de 250 de milioane de urmăritori
  • Messi e “doar” la 174 de milioane de followers
418 afișări
Imaginea articolului Toţi ochii pe Cristiano. Ronaldo a devenit cel mai urmărit sportiv din lume pe Instagram

Sursa foto: profimedia

Cristiano Ronaldo setează noi recorduri. Un sfert de milliard de oameni îl urmăresc pe Instagram. Portughezul este prima persoană care ajunge la această cifră.

De cinci ori câştigător al Balonului de aur, Ronaldo este şi cea mai urmărită persoană de pe Facebook. Tot el este sportivul cu cei mai mulţi fani pe Twitter.

Trebuie să mai ştii că veniturile atacantului de la Juventus sunt rotunjite cu câte un milion de euro pentru fiecare postare sponsorizată de pe Instagram.

Portughezul nu a mulţumit fanilor, cum nu a făcut-o nici când a sărbătorit 200 de milioane de urmăritori.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici