VIDEO   Ucrainenii îi nimicesc pe ruşi cu mitraliere americane ca-n filmele cu Rambo

Brigada ucraineană de asalt anihilează poziţiile ruseşti cu mitraliere americane.

8969 afișări
Imaginea articolului Ucrainenii îi nimicesc pe ruşi cu mitraliere americane ca-n filmele cu Rambo

După cum se observă în reportajul publicat de CNN, ucrainenii mai folosesc şi lansatoare de grenade. 

Ucrainenii sunt încântaţi să tragă cu M2 Browning în invadatorii ruşi, în stil Rambo. Mitralierele americane sunt mult mai avansate, mai robuste şi mai de încredere decât cele ruseşti.  

Lansatoarele de rachete HIMARS spulberă poziţiile ruseşti de la distanţă, iar blindateje de luptă Bradley salvează vieţile a multor militari ucraineni. 

De la începerea invaziei ruseşti din 2022, SUA au oferit Ucrainei asistenţă militară în valoare de 45 miliarde de dolari. 

Soarta Ucrainei ar putea fi pierdută dacă SUA sistează ajutorarea din cauza unui blocaj guvernamental ca urmare a unor neînţelegeri dintre democraţi şi republicani, dar unii consilieri de securitate naţională sunt sceptici. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici