Un turneu de 3 luni în acelaşi oraş. Ce planuri are Adele pentru albumul său “30”

  • Adele este cea mai nouă artistă ce are reşedinţa în Las Vegas. Cântăreaţa premiată cu Grammy a anunţat marţi patru luni de concerte exclusive în Las Vegas
  • Intitulat "Weekends With Adele", spectacolul se va desfăşura între 21 ianuarie şi 16 aprilie la Colosseum at Caesars Palace Hotel
  • Vestea vine după o săptămână de vânzări record pentru cel mai recent şi mult aşteptat album al cântăreţei, “30”
239 afișări
Imaginea articolului Un turneu de 3 luni în acelaşi oraş. Ce planuri are Adele pentru albumul său “30”

Un turneu de 3 luni în acelaşi oraş. Ce planuri are Adele pentru albumul său “30”

Spectacolul, care se va desfăşura în perioada 21 ianuarie - 16 aprilie, va avea două reprezentaţii aproape în fiecare weekend la sala Colosseum din Caesars Palace Hotel. Spaţiul are o capacitate de 4.100 de locuri şi a fost gazda unor artişti importanţi precum Celine Dion, Elton John, Bette Midler, Cher, Mariah Carey şi alţii.

Într-un articol Rolling Stone, Adele a împărtăşit că nu are planuri mari de turneu pentru cel mai recent album al său din cauza pandemiei în curs de desfăşurare.

Deşi a filmat două emisiuni speciale pentru “30” în octombrie şi şi-a făcut planuri pentru câteva spectacole mari anul viitor - inclusiv două apariţii în Hyde Park din Londra - cântăreaţa a explicat că un turneu major precum cele în care s-a angajat pentru albumele sale anterioare nu era posibil în prezent.

"Este prea imprevizibil, cu toate regulile şi alte lucruri", a spus ea. "Nu vreau ca cineva să vină la spectacolul meu speriat".

 Cel de-al patrulea album de studio al lui Adele nu numai că a debutat pe locul 1 în topul Billboard 200, dar a devenit şi cel mai bine vândut album al anului 2021 în doar trei zile, depăşind “Evermore” al lui Taylor Swift, potrivit Billboard.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici