1.000 de bilete suplimentare pentru categoria gazon A, la concertul Iron Maiden

La doar o lună de la punerea în vânzare a biletelor pentru concertul trupei Iron Maiden, care va avea loc pe 4 august, pe Stadionul Cotroceni, toate biletele din categoria gazon A - situat în faţa scenei - s-au epuizat, informează organizatorii evenimetului, Emag!c Entertainment.

3 afișări
Imaginea articolului 1.000 de bilete suplimentare pentru categoria gazon A, la concertul Iron Maiden

1.000 de bilete suplimentare pentru categoria gazon A, la concertul Iron Maiden

Potrivit Emag!c, managementului trupei Iron Maiden i-a fost solicitat suplimentarea numărului de bilete alocate acestui sector, acesta aprobând punerea în vânzare a încă 1.000 de bilete pentru zona din faţa scenei.

Biletele suplimentare vor fi puse în vânzare miercuri.

Spectacolul pe care trupa Iron Maiden îl va prezenta la Bucureşti se va concentra în special asupra pieselor din perioada anilor '80 şi va beneficia de celebra scenă egipteană, folosită în cadrul turneului "Powerslave".

Pentru concertul Iron Maiden, sunt disponibile cinci categorii de bilete, la preţurile de 50, 75, 130, 180 şi 240 de lei. Acestea pot fi achiziţionate de pe site-ul www.myticket.ro şi din reţeaua magazinelor Diverta.

Una dintre trupele de top ale heavy metal-ului, Iron Maiden a lansat, de-a lungul carierei, nu mai puţin de 14 albume, vândute în aproximativ 70 de milioane de exemplare. Hituri precum "The Trooper", "Flight of Icarus", "Where Eagles Dare", "To Tame A Land", "Wasted Years", "Bring Your Daughter... to the Slaughter", "Afraid to Shoot Strangers", "Wasting Love" au transformat Iron Maiden într-una dintre cele mai longevive şi influente trupe de heavy metal din intreaga lume. Grupul este format din Steve Harris, Bruce Dickinson, Dave Murray, Adrian Smith, Janick Gers şi Nicko McBrain.

În 2006, Iron Maiden a lansat albumul "A Matter of Life and Death", material ce a atins primele poziţii în topurile din 40 ţări. Albumul a fost promovat prin turneul "A Matter Of Life and Death World Tour", turneu care a cuprins 28 de concerte în Europa, toate sold-out.

După concertul de la Bucureşti, grupul Iron Maiden va merge la Varşovia (7 august) şi Praga (8 august). Turneul, care debutează pe 1 februarie, în India (Mumbai) include oraşe precum Tokio, Los Angeles, Paris, Londra, Lisabona, Helsinki, Oslo sau Atena.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici