10 lucruri pe care le poţi cere în avion. La unele sigur nu te gândeai

Există o serie de servicii de care poate beneficia orice pasager aflat la bodul unui avion, însă de multe dintre ele foarte puţini ştiu.

7890 afișări
Imaginea articolului 10 lucruri pe care le poţi cere în avion. La unele sigur nu te gândeai

10 lucruri pe care probabil nu ştiai că le poţi cere în avion (Imagine: arhivă Mediafax Foto)

Pentru că oferta este una destul de generoasă, Huffington Post a făcut o listă cu lucrurile pe care oricine le poate cere în timpul unui zbor.

Medicamente şi bandaje

Fiecare avion are în stoc medicamentele de bază pentru combaterea durerilor de cap provocate de decolare sau pentru cei care au frică de avion. 

Reumplerea sticlei de apă

Hidratarea organismului pe timpul zborului este foarte importantă. Dacă ai în geantă o sticlă goală, poţi ruga însoţitorii de zbor să o reumple cu apă.

Ajutor în găsirea unui doctor

Deşi stewardesele sunt instruite pentru acordarea primului ajutor, aproape la fiecare călătorie se află un doctor printre pasageri, iar acestea te pot ajuta să îl găseşti dând un anunţ prin microfon. Există companii care oferă mile suplimentare doctorilor care îşi dezvăluie profesia în avans.

Schimbarea locului

Dacă prietenul/a cu care zbori a primit un loc diferit, ai opţiunea să rogi însoţitorii de zbor să te ajute să găseşti un loc lângă el. Trebuie doar să îţi faci cunoscută cererea imediat după îmbarcare.

Babysitting pe perioade scurte

Stewardesele pot sta câteva clipe cu cel mic în locul tău, atunci când ai nevoie să mergi la baie.  Tot ce ai de făcut e să le rogi.

Tururi de cabină

Da, poţi intra în locul unde se întâmplă magia. Bineînţeles, nu în timpul zborului, dar imediat după aterizare, când piloţii au mai mult timp la dispoziţie, este momentul propice unei mici aventuri în cabină. Cu siguranţă se vor bucura să primească oaspeţi.

Citiţi întregul articol pe www.one.ro.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici