15 minute de spa pentru mâini

  • Expunerea zilnică la apă, detergenţi, dezinfectanţi, săpunuri, aer uscat şi căldură duc adesea la mâini uscate, aspre şi unghii exfoliate.
  • Un tratament săptămânal pentru mâini îţi va îngriji pielea în profunzime, va stimula creşterea unghiilor şi va preveni îmbătrânirea prematură a pielii.
277 afișări
Imaginea articolului 15 minute de spa pentru mâini

15 minute de spa pentru mâini

Ştii deja că, masajele fac să dispară ca prin minune tensiunile şi stresul. Fluxul energetic este reechilibrat, circulaţia sanguină activată şi starea de bine se instalează rapid. Dar ce-ai zice de un răsfăţ spa redimenisonat, dar aproape la fel de relaxant şi cu beneficii vizibile rapid? Un tratament spa pentru mâini, la tine acasă! Ai nevoie de circa 15 minute şi de câteva produse pentru ca mâinile tale să-şi recapete catifelarea.     

Răsfăţ săptămânal

Expunerea zilnică la apă, detergenţi, dezinfectanţi, săpunuri, aer uscat şi căldură duc adesea la mâini uscate, aspre şi unghii exfoliate. Nici nu contează cât de spectaculoasă este manichiura ta, dacă mâinile au un aspect îmbătrânit. Nici unghiile nu mai par atât de frumoase. 
"Mâinile tale merită să fie îngrijite şi răsfăţate cu un tratament spa", spune Diana Marandiuc, Education Manager la OPI România. ”O astfel de rutină va întrece toate aşteptările. Crede-mă pe cuvânt. Fă acest tratament înainte să-ţi aplici lacul pe unghii şi profită de exfoliere pentru a îndepărta mai uşor cuticulele", adaugă ea.

Rutina de 2 minute

Ia un castron cu apă călduţă, adaugă un strop de săpun, gel special sau puţină sare de mare şi înmoaie mâinile. Sarea ajută la relaxare şi, de asemenea, îmbunătăţeşte circulaţia sângelui. Mâinile tale vor fi pregătite pentru următorul pas al acestui tratament.

Următoarele 2 minute

Şterge mâinile cu un prosop şi aplică un scrub pe mâini şi braţe prin mişcări delicate, circulare, insistând inclusiv pe fiecare unghie. La final, spală cu apă călduţă şi usucă cu un prosop. Exfolierea va îndepărta celulele moarte ale pielii, dar îţi va şi răsfăţa mâinile. Masajul blând va îmbunătăţi circulaţia sângelui. Acest scrub va lăsa pielea mâinilor mai strălucitoare şi mai moale.

1 minut

”Aplică pe conturul unghiilor un ser pentru îndepărtarea cuticulelor şi lasă-l să acţioneze un minut. Apoi, împinge pieliţele cu instrumentul special pentru cuticule şi clăteşte cu apă pentru a îndepărta orice urmă de ser”, ne îndeamnă Diana Marandiuc.

4 minute pentru hidratare

Alege o cremă de mâini bogată în unturi hrănitoare şi antioxidanţi. Îincălzeşte-o între palme şi masează-ţi mâinile, încheieturile şi antebraţele cu mişcări circulare. Pielea va deveni imediat mai hidratată. Include această cremă în ritualul tău zilnic de îngrijire şi aplic-o cel puţin de două ori pe zi.

5 minute

Un tratament e musai să se încheie cu o mască. Alege o mască specială pentru mâini. Încearcă mănuşile şerveţel pentru hidratare în profunzime create de OPI. După ce ţi le-ai aplicat pe mâini, înveleşte-ţi mâinile în câte un prosop încălzit şi uscat şi aşteaptă ca ingredientele hrănitoare să pătrundă în piele. „Cremele folosite chiar şi zilnic nu pot înlocui o mască. Mănuşile ProSpa hidratează în profunzime cu Ulei de Macadamia şi Unt de Shea, bogate în anti-oxidanti care hidratează şi catifelează chiar şi cea mai uscată piele, datorită Vitaminei E, a uleiurilor de Macadamia, a untului de Shea şi Aloei Vera.”, spune specialistul.

1 minut

Uleiul de cuticule nu trebuie să lipsească nici din acest tratament spa, aşa cum nu trebuie să lipsească din îngrijirea zilnică a mâinilor. Aplică o picătură pe fiecare unghie şi masează. Cu doar un minut pe zi îţi poţi păstra cuticulele fine şi o manichiură impecabilă săptămâni la rând!

Un astfel de tratament săptămânal îţi va îngriji pielea în profunzime, va stimula creşterea unghiilor şi va preveni îmbătrânirea prematură a pielii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici