24 de ore pentru salvarea unei pisici. Ce surpriză au avut salvatorii când au găsit animalul

Pompieri şi muncitori britanici s-au străduit timp de 24 de ore să scoată o pisică blocată într-un container metalic, dar în momentul în care au reuşit să ajungă la ea au avut parte de o surpriză.

883 afișări
Imaginea articolului 24 de ore pentru salvarea unei pisici. Ce surpriză au avut salvatorii când au găsit animalul

24 de ore pentru salvarea unei pisici. Ce surpriză au avut salvatorii când au găsit animalul (Imagine: Andreea Alexandru/Arhiva Mediafax Foto)

Alerta a fost dată de un trecător într-un sat din Ţara Galilor. Acesta a auzit un mieunat în interiorul containerului folosit pentru colectarea hainelor uzate destinate reciclării, relatează joi presa britanică.

Bărbatul a crezut că este vorba de Puss Puss, o pisică neagră pe care proprietarii nu o mai găseau.

Locuitorii au încercat fără succes să deschidă ei înşişi containerul, ale cărui încuietori erau deteriorate.

Pompierii, chemaţi în ajutor, au preluat controlul operaţiunii, fără succes însă. Containerul a fost încredinţat până la urmă muncitorilor, care l-au deschis decupând o porţiune de metal.

"Când l-am deschis, am auzit din nou un mieunat şi am început să ne uităm cu precauţie în sacii cu haine", a povestit directorul companiei care a condus operaţiunea de salvare. "Până când am dat peste un sac plin cu jucării".

În interior se afla o pisică de pluş, dotată cu un dispozitiv care imita mieunatul.

Puss Puss încă nu a fost găsită.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici