50 Cent, dat în judecată de mama fiului său

50 Cent a fost dat în judecată de mama fiului său în vârstă de 10 ani, aceasta spunând că rapper-ul vrea să o evacueze ilegal din casa în care locuieşte.

964 afișări
Imaginea articolului 50 Cent, dat în judecată de mama fiului său

50 Cent, dat în judecată de mama fiului său (Imagine: Mediafax Foto)

Shaniqua Tomkins spune că 50 Cent încearcă să o evacueze din casa, situată în Long Island, New York, în care locuieşte ea împreună cu fiul lor, Marquis, în vârstă de 10 ani, informează people.com.

În dosarul depus la un tribunal din Manhattan, Tomkins îl acuză pe rapper, pe numele real Curtis Jackson, de încălcarea unui contract, spunând că acesta i-a promis că va cumpăra o casă în valoare de 2,4 milioane de dolari pentru ea şi fiul lor.

Tomkins, care a locuit cu starul timp de patru ani, până la despărţirea lor, în 2001, l-a mai dat o dată în judecată pe 50 Cent, în urmă cu câteva luni, pe motiv că pensia alimentară pe care i-o plăteşte cântăreţul de rap nu este suficientă. Tomkins i-a cerut acestuia o pensie alimentară lunară de 50.000 de dolari. În februarie, însă, un judecător a stabilit ca valoarea pensiei să fie de 6.700 de dolari.

Potrivit unei surse apropiate lui 50 Cent, rapper-ul plăteşte cheltuielile legate de locuinţa în care stă Tomkins, împreună cu iubitul ei, deşi femeia ar fi trebuit să-şi caute de mult o altă locuinţă.

Purtătorul de cuvânt al rapper-ului a refuzat să comenteze cazul.

50 Cent ocupa, anul trecut, locul al doilea în topul celor mai bogaţi artişti hip-hop realizat de publicaţia Forbes. Cântăreţul a câştigat anul trecut 32 de milioane de dolari din muzică şi afacerile în care este implicat, printre care se numără un studio de înregistrări şi jocuri video, potrivit Forbes.

Starul, în vârstă de 32 de ani, cunoscut pentru imaginea sa de gangster, a vândut aproximativ 22 de milioane de discuri în întreaga lume.

Cel mai recent album al său, "Curtis", a fost lansat în septembrie 2007.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici