50 Cent va lansa o carte despre fitness şi un ghid nutriţional

Rapperul american 50 Cent va lansa o carte despre fitness şi un ghid nutriţional, ce vor fi publicate de editura Avery Books, în ianuarie 2012.

176 afișări
Imaginea articolului 50 Cent va lansa o carte despre fitness şi un ghid nutriţional

50 Cent va lansa o carte despre fitness şi un ghid nutriţional (Imagine: Mediafax foto/AFP)

Intitulat "Formula 50: A 6-Week Total Body Transformation Plan" (Formula 50: Un plan de şase săptămâni pentru transformarea totală a corpului, n.r.), volumul descrie etapele de pregătire a metabolismului care sunt necesare pentru a ajunge la o bună formă fizică, informează billboard.com. Volumul include şi un ghid nutriţional.

Cartea a fost scrisă în colaborare cu Jeff O'Connell, redactorul-şef al site-ului Bodybuilding.com.

50 Cent a spus că a dorit să lanseze acest volum pentru a-i ajuta pe oameni "să facă schimbări pozitive în vieţile lor şi să aibă grijă de starea lor de sănătate".

"Formula 50: A 6-Week Total Body Transformation Plan" nu este singura carte lansată de rapperul american. 50 Cent a lansat recent un roman pentru adolescenţi intitulat "Playground" şi volumul de memorii "Pieces to Weight, The 50th Law".

Rapperul 50 Cent, în vârstă de 36 de ani, cunoscut pentru imaginea sa de "băiat rău", a vândut aproximativ 22 de milioane de discuri în întreaga lume. Cel mai recent album al său, "Before I Self Destruct", a fost lansat în noiembrie 2009.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici