A demisionat după ce a făcut striptease la birou cu o colegă

Ministrul poliţiei din statul australian New South Wales, din care face parte şi oraşul Sydney, a fost forţat să demisioneze, după ce a dansat lasciv, numai în lenjerie intimă, deasupra unei colege de muncă, la o petrecere cu alcool organizată la birou.

77 afișări
Imaginea articolului A demisionat după ce a făcut striptease la birou cu o colegă

A demisionat după ce a făcut striptease la birou cu o colegă

Matt Brown a demisionat la numai trei zile după ce a fost numit oficial ministrul poliţiei din New South Wales.

"Sunt om, am făcut o greşeală şi voi suporta consecinţele. Nu vreau să mă eschivez de la problemă. După cum vă puteţi închipui, este o zi destul de grea pentru mine", a spus Brown.

Martorii spun că Brown a dansat pe muzică tehno, în lenjerie intimă, pe o canapea, după care s-a pus deasupra unei colege de muncă şi a simulat un act sexual.

Brown nu a negat că a făcut striptease, dar a spus că nu a încercat să simuleze un act sexual cu respectiva femeie. Petrecerea s-a ţinut la Parlament, cu trei luni înainte ca Brown să fie numit ministru.

Demisia acestuia a reprezentat o lovitură pentru guvernul de centru-stânga al statului, care îşi revenea după luni de scandaluri politice, instabilitate la nivelul conducerii şi rezultate slabe la sondajele de opinie. New South Wales este responsabil de 30 la sută din economia Australiei, respectiv de aproximativ un trilion de dolari.

Premierul statului, Nathan Rees, a promis un guvern responsabil şi a spus că Brown a trebuit să plece pentru că acesta a promis, iniţial, că nu s-a întâmplat nimic deplasat la acea petrecere.

"Ruşinarea nu poate descrie întregul sentiment. A ascuns faptul că era în lenjerie şi nu mi-a lăsat nicio opţiune decât să-i cer demisia", a conchis Rees.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici