A divorţat de soţul ei, pentru că i-a interzis să se mai uite la telenovele

O femeie din India a divorţat de soţul ei, pentru că a refuzat să mai facă sex cu ea, interzicându-i totodată să urmărească telenovele la televizor, informează publicaţia britanică The Independent.

18 afișări
Imaginea articolului A divorţat de soţul ei, pentru că i-a interzis să se mai uite la telenovele

A divorţat de soţul ei, pentru că i-a interzis să se mai uite la telenovele (Imagine:Arhiva Mediafax Foto)

Indianca a înaintat cererea de divorţ la instanţă, după ce bărbatul a refuzat să mai facă dragoste cu ea, a scuipat-o, interzicându-i să mai urmărească telenovele.

O instanţă din orăşelul sudic Pune a aflat că această situaţie a dus la certuri zilnice între cei doi soţi şi că femeia nu a avut alternativă, decât pe cea a divorţului.

Judecătorul Kulkarni MG a hotărât că modul în care bărbatul a tratat-o pe soţia sa este unul apropiat cruzimii.

Certurile între cei doi soţi au început încă din februarie 2005, cauza lor fiind aceea că soţia urmărea telenovele indiene difuzate de posturile publice, a motivat magistratul indian, potrivit The Independent.

Soţul nu i-a permis nevestei sale să urmărească programe TV, deşi asta era dorinţa ei, a mai arătat judecătorul, care a precizat că "la fel ca în multe alte locuri din lume, telenovelele indiene au mulţi telespectatori, mai ales din rândul femeilor".

Instanţa a mai constatat că cei doi soţi, care erau căsătoriţi de opt ani de şi care aveau o fetiţă, au început să se certe din cauza părerilor diferite dintre ei încă din anul 2005.

Divorţul a avut loc în luna august, mai informează The Independent, dar detaliile au fost făcute publice în cursul acestei săptămâni, când soţul femeii a făcut apel la Înalta Curtea din Bombay împotriva deciziei primei instanţe.

Potrivit deciziei luate în Pune, custodia fetiţei a fost obţinută de femeie, cea care a intentat şi divorţul. Avocaţii bărbatului, care este inginer, au arătat că acuzaţiile femeii privind cruzimile soţului au fost false şi că modul în care bărbatul s-a comportat cu ea a fost unul specific vieţii de cuplu.

Judecătorii, care se vor reuni în şedinţă săptămâna viitoare, au sfătuit cuplul să caute o cale de conciliere.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici