A durat 80 de ani, dar a meritat. Un veteran de 101 de ani ajunge la absolvirea colegiului

Un veteran în vârstă de 101 de ani, Fred Taylor, a ajuns în sfârşit la ceremonia de absolvire a colegiului. Vârstnicul a ratat ceremonia acum 80 de ani, în timpul celui de-al Doilea Război Mondial.

447 afișări
Imaginea articolului A durat 80 de ani, dar a meritat. Un veteran de 101 de ani ajunge la absolvirea colegiului

FOTO Anne Tootill/Twitter

Fred Taylor, care are 101 ani şi locuieşte în California, a fost detaşat în timpul celui de-al Doilea Război Mondial pentru a servi în rezerva Corpului Aerian al Armatei.

Drept urmare, nu a putut participa la absolvirea din 1943 de la Colegiul Cornell din Mount Vernon, Iowa, unde urma să îşi primească diploma în muzică.

Recent, însă, Fred Taylor a avut ocazia de a participa la ceremonie, alături de alţi absolvenţi, datorită fiicei sale, Linda Taylor, care i-a dăruit tatălui său bilete pentru Iowa.

"Linda a menţionat această idee cu mult timp în urmă, dar a fost o mare surpriză pentru mine faptul că a mers mai departe şi a organizat totul. Aşa că, bineînţeles, sunt surprins şi entuziasmat", a declarat Fred Taylor, potrivit unei ştiri publicate de Cornell College.

Fred Taylor şi-a terminat licenţa în muzică la Cornell College, iar mai târziu avea să obţină un masterat în educaţie muzicală la Drake University. A fost profesor de muzică ani de zile înainte de a se pensiona.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici