Abonamentele pentru B'estfest Summer Camp 2014 au fost puse în vânzare. Care sunt preţurile

Abonamentele pentru B'estfest Summer Camp 2014, prima ediţie a festivalului care se va desfăşura la Palatul Mogoşoaia, au fost puse în vânzare miercuri, informează organizatorii, Emagic.

470 afișări
Imaginea articolului Abonamentele pentru B'estfest Summer Camp 2014 au fost puse în vânzare. Care sunt preţurile

Abonamentele pentru B'estfest Summer Camp 2014 au fost puse în vânzare. Care sunt preţurile (Imagine: www.bestfest.ro)

În perioada "early bird", abonamentele vor fi disponibile la preţul de 159 de lei, urmând ca după confirmarea primelor nume din programul ediţiei din 2014 acestea să poată fi achiziţionate la preţul de 189 de lei, respectiv 229 de lei în zilele de festival.

Începând de miercuri, fanii B'estfest îşi vor putea achiziţiona de pe www.myticket.ro abonamente pentru cea de-a opta ediţie a festivalului, care se va desfăşura pe 31 iulie, 1 şi 2 august 2014, pe domeniul Palatului Mogoşoaia.

În perioada următoare, abonamentele vor putea fi achiziţionate şi din reţeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, Librăria Mihai Eminescu şi de la casa de bilete a Sălii Palatului.

Festivalul va păstra principalele atracţii cu care şi-a obişnuit publicul de-a lungul celor mai recente trei ediţii, însă totul va fi adaptat noului spaţiu. Mai multe scene, arene şi terase cu muzică live, numeroase activităţi şi spaţii de relaxare, jocuri, ateliere de creaţie, sporturi extreme, bazar şi deja nelipsitul parc de distracţii vor fi şi anul viitor principalele puncte de atracţie pentru cei care vor să experimenteze adevărata atmosferă a festivalului.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici