Accident la Top Gear: Un elicopter s-a prăbuşit ÎN DIRECT, în timpul unei curse - VIDEO

O cursă dintre o maşină de mare viteză şi un elicopter care avea loc în timpul emisiunii Top Gear Korea s-a terminat dramatic în momentul în care elicopterul s-a prăbuşit, accidentul fiind surprins la filmare.

1148 afișări
Imaginea articolului Accident la Top Gear: Un elicopter s-a prăbuşit ÎN DIRECT, în timpul unei curse - VIDEO

Accident la Top Gear: Un elicopter s-a prăbuşit ÎN DIRECT, în timpul unei curse - VIDEO- VIDEO (Imagine: captură video)

Cele două vehicule care se întrec în videoclip sunt un Corvette ZR1 şi un elicopter AH1 Cobra, cel din urmă putând fi văzut pierzându-şi controlul şi lovindu-se de pământ spre finalul clipului.

În ciuda faptului că incidentul a avut loc periculos de aproape de echipa de filmare a show-ului TV, nimeni nu a fost grav rănit în ciocnire, potrivit descrierii care însoţeşte videoclipul postat pe canalul oficial TopGear de pe YouTube.

Emisiunea Top Gear este cunoscută pentru cursele desfăşurate între automobile de mare viteză şi diverse alte vehicule. Potrivit site-ului mashable.com, într-un episod, un Bugatti Veyron s-a întrecut cu un avion Eurofighter Typhoon, iar într-un alt episod au difuzat o cursă dintre o maşină Radical SR3 şi un avion pentru zboruri acrobatice CAP 232.

Lansat în iunie 2011, Top Gear Korea este adaptarea sud-coreeană a popularului show TV britanic difuzat de BBC.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici