Acestea sunt alimentele care te îngraşă cel mai mult vara. Uite de ce trebuie să te fereşti

Vara înseamnă ieşiri la grătar, cocktailuri la terase, meciuri şi bere sau înghetaţă în fiecare zi. În ciuda plăcerii, cele mai populare alimente în sezonul estival îţi pot aduce şi kilograme în plus. Sfaturi pentru o dietă echilibrată pe timp de vară, din partea CSID.

3896 afișări
Imaginea articolului Acestea sunt alimentele care te îngraşă cel mai mult vara. Uite de ce trebuie să te fereşti

Acestea sunt alimentele care te îngraşă cel mai mult vara. Uite de ce trebuie să te fereşti

Nutriţioniştii au căzut de acord că aceste alimente te pot îngrăşa cel mai mult vara. Într-adevăr, acestea îşi găsesc locul într-o dietă sănătoasă, dar doar dacă le consumi în cantităţi mici şi nu foarte des.

Carnea la grătar

Să începem cu vestea rea – grătarul îţi poate sabota talia. 500 de grame de grătar vin la pachet cu un număr impresionant de calorii – 1540 şi 124 de grame de grăsime. Un cheeseburger mediu are 750 de calorii şi 45 de grame de grăsimi. Vestea bună? Te poţi bucura de grătar fără griji dacă optezi pentru muşchi de porc, piept de pui fără piele sau carne de vită slabă.

Hot dog şi cârnaţi

Hot dog-ul şi cârnaţi conţin foarte multe grăsimi şi sare. Un hot dog are 280 de calorii, 15 grame de grăsime şi 1,250 mg de sare. O alegere mai sănătoasă o reprezintă carnea de pui şi de curcan.

Citeşte mai multe pe CSID

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici